Üdvözlet mindenkinek!
Aki rakott már fel tankra gumit letudná írni, hogy a halálba lehet felrakni én már a ragasztáson is gondolkoztam.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
186 találat 0.0160 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Tank gumi
-
mz250/1
Sziasztok!!
Egy kis segítséget kérnék váltó javításhoz.Az első három sebességet nem, vagy csak nehezen veszi be,léptetővillát cseréltem...
-
D Csepel 125
Sziasztok én Tímea vagyok. A veterán fórumra való regisztrálásom a párom rajongása, szerelme, a témában megadott motor, és egyébként minden...
-
hibakeresés
Van egy barátomnak egy T5 nagyfékdobosa . Hozzám fordult -mint szerelgető ember --biztos meg tudom mondani neki miért áll le motorfék után a motorja...
-
jawa 350 634 felújítása
Sziasztok!
Egy 350 - 634-es jawa életre keltésébe fogtam bele.
Néhány kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
1. Mennyi olaj...
-
melegen nehezen indul
Hello mindenkinek!!
Sajnos a napokban előjött egy kisebb probléma,ugyanis a "szerkezet"csak tolásra indul melegen
...
-
Pannónia sebességváltó adalékanyag
Sziasztok.
A PANNÓNIA T5 motorkerékpár sebességváltónál hol található olajszint ellönőrző.
A piros könyvében azt olvastam, motor...
-
Kenyérsütés rejtelmei
Ha már régi dolgokkal foglalkozunk, építgetjük szépítgetjük Őket szeretnék egy régi Magyaros dolgot a " házi kenyér " sütést...
-
ETZ 250 fék
Sziasztok!
Kifogytam az ötletekből, ezért kérnék egy kis segítséget!
A múlthéten cseréltem egy 250-es ETZ-n nagyjából...
-
pityesz001 started a topic Slavia 630-631 LégfegyverA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólSlavia 630-631 Légfegyver
Szép napot!
Várunk mindenkit, aki szeretné megosztani tapasztalatait, vagy éppen segitségre van szüksége
SLAVIA légfegyverrel kapcsolatban!...
-
BBenyo started a topic Hogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázásaA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázása
Megvan életem első motorja
Yamaha SRX-4, 1988. A szezon után szeretném felújítani, de előtte ebben a topicban szeretném összegyűjteni azokat...
-
Jawa 350/360 csörgés
Segitséget kérek:Nemrégiben vettem egy 350/360-as jawa-t,ami kb.8 évig állt a szabad ég alatt.A motor kivételével mindent felujitottam.A motorhoz...
-
Jawa 350 634 feszültségszabályzó
Üdv Mindenkinek!
Nekem van egy Jawa 350 634-em,ami egész jól müködik,csak néha nem igazán jó a töltésem!
Abba szeretnék...
-
Kawasaki kz400k LTD II.
Nagy tisztelettel köszöntök mindenkit!
Tamás vagyok jobb híján, Pécsről.Nem olyan régen hozzájutottam egy kawasaki kz 400 k ltd II. típusú...Utoljára szerkesztve a következő által: kz400kltd; 2013 máj. 02, 23:19.
-
Eloxálás házilag?
gilersx barátom küldte nekem ezt a linket:
TestBike Fotó - ELOXÁLÁS otthon egyszerűen olcsón - kerékpár kép, fotó
Szerintetek ez az eljárás...