Üdvözletem mindenkinek!
Egy komoly problémával szembesültem, és ezzel kapcsolatban kérnék segítséget! A motorblokkomat (T1-es) tavaly...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
71 találat 0.0182 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Dugattyúcsapszeg megszorulás
-
Jawa 350 634
Üdv mindenkinek!
Jelenleg a műhelyben porosodik jóatyám 350-s Jawa-ja, amit annak idején nekem adott.
Most érzem úgy,...
-
Wartburg 1.3 5. sebesség fokozat?
Azzal tisztában vagyok a golf 5-ös váltó felmegy rá és talán valamelyik poloé is igen felmegy rá de a féltengelyek nem illeszkednek a wareszra...
-
Jawa babetta 207
Jawa babetta 207, tulajok, tapasztalatok, fogások, megjegyzések gyűjtőhelye.
Sziasztok.
Beszereztem 2db babetta...
-
Jawa 250 559 váltó
Hello mindenki , olyan problémám lenne, hogy a 3. sebességet nem veszi be vagyis csak kerrog ehhez szeretnék segítséget kérni. A blokkot szétvettem...
-
18" Felnibe nagyfékdob??
Üdv. Valakinek van tapasztalat, esetleg képek, egyáltalán működik??? Ja t5-be!!!
-
Tállai started a topic Tállai- NSU 251 OSL- motorblokk- motor építésA következő helyen: BemutatkozásTállai- NSU 251 OSL- motorblokk- motor építés
Üdvözlök mindenkit!
A nevem Peti. Már gyerekkorom óta imádok szerelni és alkotni. Nemrég apukám "elszólta" magát, hogy...
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
-
5 sebesség 1 hengeres Pannóniába
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tervezett már 5 sebességes váltót az 1 hengeres Pannóniájába? Vagy esetleg másik motor váltója passzol bele?...
-
MZ ETZ 150 váltó
sziasztok !!
van egy etz 150 es motorom !
Amióta megvettem azóta az ötödik sebességet mindig kidobja és csak ha lábbal visszatartok...
-
K 25 zetor
Üdv mindenkinek.Laci vagyok Szolnok megyéből.Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra,ugyanis van egy k 25ös zetorunk és nem tudjuk elvontatni,8...
-
Jawa kilométeróre meghajtás
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Miért van hogy a 350-es jawahoz különböző fogszámú kilométeróra meghajtó van? Pl amit...
-
Cz márkatárs kereső
Üdv.Mindenkinek új belépőként /470.01./ 175-ös sport Cz-s márkatársakat és a tipushoz értőt keresek.Szeretném vissza állítani az eredeti...
-
Bemutatkozom én, Nagy Richárd Jácint.
Sziasztok!
Nagy Richárd Jácint az én nevem, mellyel Celldömölk kisvárosában láttam meg a napvilágot 1992-ben.
Bárkire is...
-
Rometó
Üdvözlök mindenkit az oldalon. A régi motorok híve vagyok (Babetta,Romet,Mustang,stb) és szeretnék tapasztalatokat gyűjteni a szerelésekkel kapcsolatban....