Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Attila megvárjuk Mir-Mur megállapítását mert én előzetesben elképzeltem amint a Mátrából eltűntek a vadak a Bükkbe. Lehet most fordítva történt. Én hallottam a hangját élőben a gyári kipuffal az sem volt mindennapi. Mikor Kitti mellett beindult megijedt akkorát szólt hát akkor evvel ha rendesen megszólította Tibi a Falunap műsorvezetője eldobta a mikrofont mondván nincs szükség erősítésre. Jó alakú dobok voltak az újak is.
- 3 likes
Komment
-
Örülök! Az a nagyobb mint eddig...brutál változást jelent?
Na de most elkezdek egy olyan történetet, ami elég fura számomra is.
Na szóval, az egész úgy kezdődött, hogy tegnap este a melóhelyen megcsináltam az átalakítót a kipufogóhoz. Reggel, mikor hazaértem, felinstalláltam a szettet a gyári kipufogó helyére. Viszont a felfogatást meg kellett oldanom, erre véletlenül két egyforma összeszegecselt laposvas darab került a kezem közzé, 2 óra keresgélés után, úgy h nem ezt kerestem, csak egy darab korracél lemezt. Ez alkalmasnak tűnt a felfogatás céljára.
Úgy voltam vele, ha sikerül telepíteni a rendszert fél órán belül, akkor elindulok a mezőkeresztesi találkozóra, egyébként maradok itthon és alszok, végtére is éjszakás műszakból értem haza.
A kipufogópár végre lett szerelve 9:27 re, így elindultam. Az első kanyarban elhagytam a tükörlapot a tükörből, igy visszafordultam, és leszereltem. Ezután minden más incidens nélkül simán eljutottam a rendezvényre. Időben odaértem, gondot esetleg csak egy kis olajfolyás okozott. A felvonulást és a tötymörgést jól viselte a gép, Mezőkövesdre tettünk egy kanyart, a hegyi Gépmúzeumba. ott egy félórás Matyó lakodalmas, és pár lokomobil beindítása után visszatértünk Mezőkeresztesre.
Ezek a képek akkor készültek:
Ezt a képet kiemelném:
Ennek kapcsán jegyeztem meg a velem lévő barátomnak, hogy egy ilyet szeretnék még valamikor. Ez majd a végén fontos lessz...
Szóval eléggé kifáradtam, így a hazainduláson gondolkodtam, amikor a párom hívott, hogy maradjak még, mert jön le ő és a fiam is , és megbízott azzal, hogy a 19 órakkor kezdődő tombolasorsolásra vegyek tombolát, amin a fődíj egy vadonatúj robogó volt többek közt. Mivel a meleg miatt én majdnem feléltem a nálam levő drága papírosokat, így csak 3 at vettem, és a tombolát árusító szervezőre bízva azok kiválasztását. Mikor a párom megérkezett, ezeket átadtam neki. Elkezdődött a tombolasorsolás, és kis idő múlva a párom kiment a az első nyereményért egy piros Csepel 125 öt ábrázoló bögréért.(kérésre csinálok képet)
A velem lévő barátom, egész nap a rohamsisakomra alkudozott, de nem volt szándékomban eladni. Végülis viccesen azt mondam neki, ha megnyerem a fődíjjat, akkor az övé a sisak...
5 perc mulva nem volt sisakom. És a párom átvette a az új robogót.
Így hazafelé 2* mentem. Először hazahoztam a Dneprt, utána az új robogót.
Jót motoroztam? IGEN!...És mindennek az oka Atti69 kipufogópárja...
Mezőkövesdre tettünk egy kanyart, a hegyi Gépmúzeumba.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 29, 23:20."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 13 likes
Komment
Komment