Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sőt ! A a kipufogógázt még a sisakodba is bevezeted, nem csak a füled nem fog fázni, hanem még vidám is leszel !

Komment

Képek a bakancsgépről:
      Ejjnye, csak nem a mikulást várod

- - - Updated - - -

A kellemetlen állott szag ellen
      Ezeken kívül, erre még jó a szódabikarbóna is. 1 zacskónyit beleszórsz egy napra. Eltünteti a szagokat, és a nedvességet is magába szívja..

Komment

Itt a megoldás !
        Még mindíg nem jutottam oda h megépítsem, bár már megvan hozzá minden
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

már megvan hozzá minden
          Elég hozzá három méter gumicső ! De ha megépíted, kell hozzá egy olyan motoros ruha is, amit hazafele jövet kint hagyhatsz a mezőn a tehenek között. Onnan meg tolod hazáig !

- - - Updated - - -

Képek a bakancsgéprő
          Látom ,voltál katona !

Komment

Szervusz Mir-mur!

Jelentem,-igen voltam katona,Kecskeméten.Azért voltam mert elvittek.1966-ban vonultam be és akkoriban,még patkolt visszájára fordított marhabőr csizma volt rendszeresítve a mi alakulatunknál.Sajnos már nem lehet hozzájutni,mert ha lehetne akkor surranó helyett inkább azt használnám,"négyszögletes zoknival",az-az kapcával.Nem volt az egyáltalán rossz viselet és pillanat alatt bele lehetett bújni,-a hátránya annyi volt,hogy a bőrtalp elég hamar elkopott alóla,-igaz nem is óvtuk annyira,mert időt sem adtak rá.A felsőruházat posztó volt,a fene ette volna meg,a zubbony nyaka jól ki tudta dörzsölni a katona nyakát,persze csak egy darabig,amíg meg nem erősödött a bőr.Talán nálunk voltak rendszeresítve ezek a ruházatok és a PPS (dobtáras),-pedig úgy lehetne gondolni,hogy a légierő a legújabb dolgokkal volt felszerelve.

Megjegyzem,hogy a piros vonalon (ahol a repülőgépek állnak,századonként szépen sorba leponyvázva),ahová dolgozni jártunk,a szerelőruhánk,sokkal korszerűbb volt,gomb sehol még rejtve sem,gumitalpú surranó,vagy csizma,télen vastag posztószárú.Nem lehetett ott patkolt csizmában ugrálni a gépeken,a leszakadt gombot pedig beszívta volna a hajtómű.

Olyan régen volt,legalábbis nagyon távolinak tűnik már,de az emlékek nem nagyon szépülnek meg.Kedvel vonultam be,mert azt hittem,hogy a hazámat védem,ha kell,de amikor rájöttem,hogy csak bohócnak kellünk,egy kissé kiábrándultam,-mondhatnám qrvára.Igaz,hogy néphadsereg volt a neve,de se a néphez,se a hadsereghez nem volt sok köze,-sajnos.

Üdvözlettel:Che

Komment

Igaz,hogy néphadsereg volt a neve,de se a néphez,se a hadsereghez nem volt sok köze
              Dehogynem ! Ott aztán voltak mindenféle népek egy egész sereggel !

Komment

És az étkezdébe és onnan menetelve milyen szépen énekeltünk pedig még jókedvünk sem volt! Most el se tudják képzelni 2 évig fizetés nélkül tettük mindezt. Én felderítőknél szolgáltam és AMD-m volt mennyivel csinosabb.

Komment

Na!Témánál vagyunk!Erről aztán tud mesélni a ,,férfi"-népség!Ennek nyissatok egy oldalt!Szívesen elmesélném a Csepel344-es bodegás rejtelmeit!Tikalorral eggyütt!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 jan. 19, 08:25.

Komment

Most kb 40 éves az a korosztály aki már nem fogja érteni azt az oldalt.

Komment

Csepel344-es bodegás
                      Hivatalos neve Csepel törzsbusz ! Nekem még volt utána akasztva egy UPK is. ( mond: Utazó, Pihenő, Kocsi ! )

Komment

G2-es! Atya világ!!!Géptávíró!Basszus!Nem lett volna egyszerűbb mobilon felhívni egymást!Ilyen zord időkre volt faca kis olajkályha is!Utána
                        akasztva az áramforrás!Ha jól emlékszem HAD16-volt a neve!Csinálta a 220-t!(csinálta a feszültséget!)Cserépváraljai cigány fiú volt a kezelője nagy hidegbe belebújt melegedni!Még nézni is rossz volt!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A kellemetlen állott szag ellen...
                          A lábszagot és a cipő szagát általában mikroorganizmusok okozzák (főleg gombák).
                          Ezeket kiirtva a szag is elmegy az újabb felszaporodásig.
                          A cipőbe egy dunsztos üveg kupakja, a kupakba formalinnal átitatott vatta. Pár napig szemeteszsákban érlelni (üresben, mert a telitől még büdösebb lesz). A gőz átjárja, kiöl mindent. Utána jó kis szellőztetés - akinek büdös a lába, rögtön lépjen bele, azt is lekezeli. A formalin ne érjen az anyaghoz, mert megkapja/feloldja.
                          Szokták még javasolni a fagyasztást is, de sok műanyag nem bírja és eltörik. Tessék kivágni éjszaka a teraszra!

Komment

akinek büdös a lába, rögtön lépjen bele, azt is lekezeli.
                            A disznó perzselő hatásosabb!Csak 3-4 percig büdös tőle a láb,utána évekig nem!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Géptávíró!Basszus!Nem lett volna egyszerűbb mobilon felhívni egymást!
                              Ja akinek azon a szaron meg kellett tanulni vakon gépelni (a cirilből lefordított billentyűzet) az a normál billentyűzeten még most is sikítva találja meg a betűket

Komment

Ja akinek azon a szaron meg kellett tanulni vakon gépelni (a cirilből lefordított billentyűzet)
                                JA! Dalibor géptávíró!!!Röhej!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information