A napokba felraktam a tankot a belso kezeles utan .Par probalkozas utan beindult minden tovabbi nelkul kis jaratas utan rovid probakor ,majd mentem egy 25-30 km-t .az volt az erzesem mintha gyengelkedne az emelkedokon alig birt mennistb.de tobbszor leallitottam tartja alapjaratot.Mig termeszetesen a haztol 200 meterre a szomszedtol nem indult.Gyertya ki de mar feltunt hogy imbolyog a gyertyakulcs mikor csavaroztam kifele es konnyen jott minha kezzel lett volna rahuzva termeszetesen szikra jo csak epp a hengerfejn a menet az karosodott es ki is fujt.Meg egy masik erdekesseg hogy a levegocsavar kivolt csavarodva meg egy kis uzemanyag is folydogalt azt behajtottam utkozesig es 2 fordulatot kiengedtem .Valoszinu ez okozott problemat regebben is
Ami miatt tobbszor ki kellett venni a gyertyat sajnos mindig nehez volt beletalalni a menetbe nem volt mar tokeletes .Egyebkent a levegocsavar allitasa utan beleeroltettem a gyertyat es probaltam inditani be is indult egy rovid idore .Utanna leszedtem a hengerfejet holnap lessz bele valami Helikoil vagy hogy hivjak a Guzzin is az van es jol birja
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Inkább 1,5-kör..és ha még innen is jól pörög,még beljebb 1/4-elmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésees 2 fordulatot kiengedtem
.Szimetria mániámnak köszönhetően a tankmatrica zavar az öszképben,de tetszik a motorod,nem tudom
elérem e a hasonló minőséget.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Igen van alatta rugo ami megfesziti valami modon meg is ki jott nem tartom valoszinunek hogy ennyire ki lett volna allitva.Az az erdekes hogy meg mukodott es nem okadta a fustot meg nem csopogott a kipufogo A gyertya sem volt rossz szinu ellenben a gyertya korul mindig volt egy kis olajos maszlag kivulrol ahol szaraznak kellene lennie.Egyebkent gondoltam csinalok egy osszehasonlitasi tesztet egy par hasonlo motorral ugyan abbol a korbol hasonlo hengeeurtartalommal de kulombozo nemzetiseguek.
- 4 likes
Komment
-
En amikor vettem kb 30 eve termeszetesen szunnyasztottam en is egy darabig a rendbetetel folyaman ugyan olyanra csinaltam mint az volt.Van e rajta idegen nem a korahoz hu alkatresze azt nem tudom .Mivel ilyen matrica volt rajta eszt ragasztattam .Sajnos a Motorkulijat nem sikerult lerendszamoztatni de meg van epsegben szobadisznek de szerintem a motor is oda kerul szepen sorbamátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseInkább 1,5-kör..és ha még innen is jól pörög,még beljebb 1/4-el
.Szimetria mániámnak köszönhetően a tankmatrica zavar az öszképben,de tetszik a motorod,nem tudom
elérem e a hasonló minőséget.
- 2 likes
Komment
-
Láttam már más motoron is "emelt"matricát,én nem szólhatok az eredetiség miatt engem nem izgat,ha tetszik,az én gépem:csak a kényelmemről szól sok más-évjáratú alkatrészből építettem.Magas kormány,alu kezelőszervek,kormányszívató,ülés,nagy-fékdobok,nagy-hengerbordás....movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseugyan olyanra csinaltam mint az volt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Szép motor ez, az enyém is ilyesmi, csak nem ilyen "hátérrel"movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéser ,majd mentem egy 25-30 km-
!
- 1 like
Komment
-
Photoshop vagy valami hasonlo sokmindent meg old en sajnos nem ertek hozza igy hat maradt a valos hatter .De azert nalunk otthon is talalni egy par szep hekyet persze a tenger latvanya az csak mas.De legkozelebb majd kuldok a hegyekbol de nem a Pannoniaval mert annyira azeet nem vagyok bator.Szep hely ez isJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép motor ez, az enyém is ilyesmi, csak nem ilyen "hátérrel"
!kar hogy csak a falunev tablat talalom.
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2020 aug. 31, 09:03.
- 3 likes
Komment
-
-
Én a szelet csak biciklin szeretem: ha hátulról fúj segít a haladásban, ha szemből, akkor meg erősítsepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgaz hatalmas szél volt fújt rendesen
! Tegnap a szél tartott vissza, talán majd ma bevállalok na nem 320-at, csak 32-t, mondjuk kétszer, esetleg 3x. Különben ez kell az én motoromnak: + 10 fok alatti hőmérséklet, kis hátszél és némi lejtő
!
- 1 like
Komment
-
A problema hogy meg tavasszal rendeltem egy komplett felujito keszletet mindent amit kell binzintu,membranok uszok pakolasok O ringek rugok egy nagyon hires neves Lanzoni carburatori -tol .Ugyan is ezt ajanlottak kulombozo Laverdas es mas forumokon .Ugyan is a Dell'orto- tol csak kiskereskedon kereszrul lehet vasarolni .Teemeszetesen meg adva a tipus pontos adatait kepekkel .es rajzzal mellekelve mi utan megkaptam a pontos darabonkent felsorolt alkatreszek arait ezen osszeg atutalasa utan meg mindig nincsenek birtokomban az alkatreszek.Ez az esemeny meg a Covid 19 erkezese elott tortent ,azota szamtalan telefon email stb valtas utan erkeztek kulombozo alkatresze amiknek egy resze hasznalhato a tobbit vissza kellett postazni.Termeszetesen kapcsolatba leptem a Dell'orto- val is .ok teemeszetesen nem tehetnek semmit .Most egy masik itteni boltba rendeltem meg remelem meg erkezik.Az a baj hogy eltelt a nyar Laverda nelkul.
Komment
-
Azért annyira nem sajnállak..azért van mivel berregnedmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a baj hogy eltelt a nyar Laverda nelkul.
.Nagyon elszomorító mikor az eladónak fogalma sincs az eladandó áruról,és csak szajkózza a cikkszámokat
.....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment