Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Igen, nekem is az a felirat jutott eszembe! Az alapján írtam!
Atti69! Köszi a felajánlást, de annyira nem fontos. Birtokolni szeretem az ilyen cuccokat, amiket néha használok is. A régi NDK-s kocka-alakú fordulatszámmérő mellett a Colorteszt-gyertya volt az, amit nagyon szerettem volna, de nem jött össze. Szerencsére a Kispolski igen!
- 3 likes
Komment
-
boncsd el a házad
- - - Updated - - -
Párosan szép az élet. Gyerekkoromtól ilyen libákra vágytam.. Csak mint a gyerekek..képesek elhordani a szerszámokat.. A másik előny: valóban jó házőrzők.. Már észreveszem a hangjukon hány alkalommal járt itt az illető. Eszméletlen,hogy mindenkit megismernek. Okosabb állatok mint hittem.
- 6 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a sufni... A ház még kitart vagy.......sokáig..
- - - Updated - - -
Párosan szép az élet. [ATTACH=CONFIG]32737[/ATTACH]Gyerekkoromtól ilyen libákra vágytam.. Csak mint a gyerekek..képesek elhordani a szerszámokat.. A másik előny: valóban jó házőrzők.. Már észreveszem a hangjukon hány alkalommal járt itt az illető. Eszméletlen,hogy mindenkit megismernek. Okosabb állatok mint hittem.
A libákról nem hallottam még ilyen infót, de egy próbát megérhet a dolog
(képzeld el hogy valakire ráuszítod őket, és a 4 liba 4 oldalról megtámadja. Vagy valami olyasmi )
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt megcsinálják szorgalomból... nem ügy..
- 2 likes
Komment
-
A történelem tudósok szerint Tróját is a libák ébersége és a le kenyerezhetetlensége mentette meg. Én legalább is így emlékszem a történelem könyvben olvasottakra. Mi is tapasztaltuk az éberségüket / libát tömtünk több mint 20 évig! / ha idegen lépett az ólba még az alvó szomszéd is felébredt!, úgy kiabáltak.
- 2 likes
Komment
Komment