heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...a félreértések elkerülése érdekében pontosítok : éjjel - 1/2 12
- 2 likes
Komment
-
"...a félreértések elkerülése érdekében pontosítok : éjjel - 1/2 12"
Még jó! Ebéd előtt fél órával beállítani illetlenség lett volna!
- - - Updated - - -
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem ez egyértelmű annak aki megnézi a képeket és látja rajta a képünket
- 3 likes
Komment
-
Üdv az olvtársaknak!
Nem találtam jobb helyet a mondandómnak vagy inkább kérdésemnek. Járt-e már valaki (rajtam kívül) úgy az elmúlt napokban, hogy ha idézetet szúrt be majd folytatta volna az írást, akkor a szavak között nem tud " szóközt" generálni, hiába üti le a "space" billentyűt? Nálam az utóbbi pár napban így működik, de csak akkor, ha idézek valakitől ! Ha önálló témát írok, semmi bajom vele...adja a szóközt rendesen.
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv az olvtársaknak!
Nem találtam jobb helyet a mondandómnak vagy inkább kérdésemnek. Járt-e már valaki (rajtam kívül) úgy az elmúlt napokban, hogy ha idézetet szúrt be majd folytatta volna az írást, akkor a szavak között nem tud " szóközt" generálni, hiába üti le a "space" billentyűt? Nálam az utóbbi pár napban így működik, de csak akkor, ha idézek valakitől ! Ha önálló témát írok, semmi bajom vele...adja a szóközt rendesen.
Komment
-
Egy dolog, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül:
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz lesz a címe: a fogaskeréknek foga van..
- 3 likes
Komment
-
https://youtu.be/9K1gRTHk9C8Egy kis nosztalgia!Hiába ha az embernek ,,MOTOR"-ja van még a Mátrai szerpentin sem akadály!
U.I:A régi gazdája szerint annak is örülhetek majd ha úgy kitudom vinni az útra hogy tolom!
- 8 likes
Komment
-
Pihenésképpen Trophit cseszegettem hogy hajlandó legyen jó lenni.
- - - Updated - - -
Előgyujtás 15mm, vezetékek összecserélve,elkötve. Csavarok a fékkaroknál hiányoznak. Stb.. Eszembe jutott Máté..és örültem Többek között ezért is van munkám..
- - - Updated - - -
Félreértések elkerülése végett, Máté jó értelemben jutott eszembe,azért mert Ő is alaposan szeret dolgozni. S a vége mindig az,ha eredményt akarunk meg kell csinálni normálisan.
- - - Updated - - -
Így utólag megnézve a képet,az derül ki....hogy milyen ügyes és hajlékony vagyok hogy így tudok dolgozgatni..
- 8 likes
Komment
Komment