Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ebben a témában leírtam egy célszerszámot. Már a 8-as puska sem volt elég meleg !https://veteran.forum.hu/pannoniak-s...79/index2.html
- 2 likes
Komment
-
Bal oldali Würth-ös ketyere van nekem is. Egyik kedvencmir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMai kukázásom eredménye ! Majd Heeegany leteszteli !
[ATTACH=CONFIG]37248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37251[/ATTACH]
A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre. A másik kettő meg jó régi cucc, azokhoz nem igazán értek
(jobb oldali olyasmi ami volt is apámnak. A mellette lévő nem tudom miféle)
Komment
-
A UNI-T márkájúval érdemes vigyázni. A motoron végzett méréseknél többre én nem igen használnám. Például:A mellette lévő kb ugyan azt tudja ránézésre.
https://youtu.be/i2Tkm21dI1g?t=208
Ha itt ennyire spóroltak akkor az se lehet egy életbiztosítás...
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA UNI-T márkájúval érdemes vigyázni. A motoron végzett méréseknél többre én nem igen használnám. Például:
https://youtu.be/i2Tkm21dI1g?t=208
Ha itt ennyire spóroltak akkor az se lehet egy életbiztosítás...
Azért egy feszültség kémlelő ennyire csak nem gányolt belülről. Abba azért lényegesen kevesebb technika van.
Egyébként működnek? Két mérőtüskét összeérintve sípol? (ha nem akkor kapd szét és cserélj elemet. Würth-öst szerintem szét kell szedni. Mondjuk ami nekem van abba még nem cseréltem elemet. Pedig már vagy éve megvan. Van egy másik fajta is, annak az alján vagy egy fedél, azt kitekerve jönnek ki az elemek. Ha jól látom az UNI-T is ilyen)Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 szept. 02, 23:08.
Komment
-
Nem úgy van már,hogy fogjuk az 5l-es bádogkannát és elmegyünk a háztartási boltba,és a Nédó bácsi,vagy a Mándli Irma néni (mindkettő az orosházi háztartási bolt eladója volt valaha),telecsurgatja a kannánkat,a jó büdös "petróval" és lazíthatjuk a csavart ész nélkül,vagy tíz évig,amíg a kanna ki nem fogy.
Nem tudom,hogy egyáltalán hol be lehet e szerezni még valódi petróleumot,vagy mosó benzint,mert most mindenféle "világító folyadékot,folttisztító folyadékot,......"lehet ugyan vásárolni örök áron,de annyit már meg sem ér az egész.
Úgy gondolom,a melegítés egy jó megoldás,kombinálva a petróleumos kenegetéssel,de az ilyen berohadt dugattyú,illetve gyűrű,kiszedése a hengerből,mindenféleképp nagy körültekintést,türelmet és ráfordított időt igényel főleg,ha pótolhatatlan darabról van szó.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Mai nap tartályokkal bíbelődtem,s nem tudom mi motiválhatta az emberkét aki szurokkal bőven beöntve próbálta szivárgásmentessé tenni a tartályt.
Nem volt kellemes kiolvasztani,vakarászni... Persze ez egy kihívás ami nem fog ki rajtam... szerencsére..
Az összekötő csövek vissszaforrasztásakor jelentős köd képződött az udvaron... egy kicsit meg is sirattam.
Holnap fénykép erről is,és a krómozás alá kalapálandó préselt emblémájú másikról is.
- 4 likes
Komment
-
Rendeltem neten hengerhónolót.
Kibontás után furcsáltam a méretét,mint valami gyerekjáték heelikopter alkatrész.
40-90mm hengereket lehet vele kezelni. A benne lévő kövek elég finom szemcsézetűek sajnos (más estben ez előny) nekem durvább jobb lenne. Viszont működik
Már két hengert amik rozsdásak voltak rendbetettem vele. Nagy csodát nem kell várni,de 3000Ft-ért nem rossz vétel. Ha valaki esetleg gondolkodik hasonlóban,akkor hosszabb köves változatban keresgéljen mert ennek 40mm-es kövei akadhatnak a 2 ütemű motorok csatornáiban.
- 6 likes
Komment
-
Kedves Atti!
Nagyon vigyázz ezekkel a szurkos,sz@ros bádogokkal,mert ezek a gőzök,gázok,trutymók,könnyen kikezdhetik az egészséged!Mindenféleképp gondoskodnod kellene,valamilyen elszívó berendezésről,mert nagyon veszélyes dolog amiket csinálsz!
A munkát illetően le a kalappal,én csodálom,de másnak ilyet elvállalni kész őrültség,mert egyrészt egészségtelen,-másrészt megfizethetetlen,-az más kérdés,ha saját dolgaidról van szó,-vagy virtusból csinálod.
A virtust illetően,volt jópár közeli barátom,ismerősöm,akik nagyon jó szakemberek voltak és virtusból elémentek a kihívásoknak,szinte ingyen,önként,de már egyikkel sem tudok kezet fogni,mert mind a temetőben van.
Baráti üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment