Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az igazi nem illatosított petróleumot is ajánlom hisz remek a rozsda oldó és kúszó képessége. A csavarlazító is ez csak kisebb mértékben van benne mint alkotó.
Nem úgy van már,hogy fogjuk az 5l-es bádogkannát és elmegyünk a háztartási boltba,és a Nédó bácsi,vagy a Mándli Irma néni (mindkettő az orosházi háztartási bolt eladója volt valaha),telecsurgatja a kannánkat,a jó büdös "petróval" és lazíthatjuk a csavart ész nélkül,vagy tíz évig,amíg a kanna ki nem fogy.
Nem tudom,hogy egyáltalán hol be lehet e szerezni még valódi petróleumot,vagy mosó benzint,mert most mindenféle "világító folyadékot,folttisztító folyadékot,......"lehet ugyan vásárolni örök áron,de annyit már meg sem ér az egész.
Úgy gondolom,a melegítés egy jó megoldás,kombinálva a petróleumos kenegetéssel,de az ilyen berohadt dugattyú,illetve gyűrű,kiszedése a hengerből,mindenféleképp nagy körültekintést,türelmet és ráfordított időt igényel főleg,ha pótolhatatlan darabról van szó.
Lehetséges még Ó divatú petrót venni mert erre a célra az a jobb. Józsi Te mindíg előkotorsz valamit a régmúltból valóban a régi Háztartási bolt hozzáértő szakembere volt Nédó bácsi. Akkor még valóban igen olcsó volt de a benzin sem ezen az áron volt.
Mai nap tartályokkal bíbelődtem,s nem tudom mi motiválhatta az emberkét aki szurokkal bőven beöntve próbálta szivárgásmentessé tenni a tartályt. Nem volt kellemes kiolvasztani,vakarászni... Persze ez egy kihívás ami nem fog ki rajtam... szerencsére.. Az összekötő csövek vissszaforrasztásakor jelentős köd képződött az udvaron... egy kicsit meg is sirattam. Holnap fénykép erről is,és a krómozás alá kalapálandó préselt emblémájú másikról is.
Rendeltem neten hengerhónolót. Kibontás után furcsáltam a méretét,mint valami gyerekjáték heelikopter alkatrész. 40-90mm hengereket lehet vele kezelni. A benne lévő kövek elég finom szemcsézetűek sajnos (más estben ez előny) nekem durvább jobb lenne. Viszont működik Már két hengert amik rozsdásak voltak rendbetettem vele. Nagy csodát nem kell várni,de 3000Ft-ért nem rossz vétel. Ha valaki esetleg gondolkodik hasonlóban,akkor hosszabb köves változatban keresgéljen mert ennek 40mm-es kövei akadhatnak a 2 ütemű motorok csatornáiban.
Nagyon vigyázz ezekkel a szurkos,sz@ros bádogokkal,mert ezek a gőzök,gázok,trutymók,könnyen kikezdhetik az egészséged!Mindenféleképp gondoskodnod kellene,valamilyen elszívó berendezésről,mert nagyon veszélyes dolog amiket csinálsz!
A munkát illetően le a kalappal,én csodálom,de másnak ilyet elvállalni kész őrültség,mert egyrészt egészségtelen,-másrészt megfizethetetlen,-az más kérdés,ha saját dolgaidról van szó,-vagy virtusból csinálod.
A virtust illetően,volt jópár közeli barátom,ismerősöm,akik nagyon jó szakemberek voltak és virtusból elémentek a kihívásoknak,szinte ingyen,önként,de már egyikkel sem tudok kezet fogni,mert mind a temetőben van.
Kedves Józsi bátyám! Köszönöm hogy aggódsz, megnyugtatlak óvatos vagyok. A fényezést maszkban csinálom,a hegesztéseket,füsttel porral járó munkákat jól szellőzött helyen. Ha a por ártalmas,szintén maszkot használok. Mivel dohányzom,így a cigaretta is szűr.. Egyes részegységekre aránytalanul (sokszor úgy tűnik értelmetlenül) sok munka,és anyagi ráfordítás esik, viszont csak így lesz komplett egész. Ami fényképeket feltettem,ezek már azok a kategóriák ahol megéri rádolgozni. Ezek más tulajdonát képező motorok,én nem keresek annyit hogy ilyent megengedjek magamnak (egyenlőre) viszont megélek a béremből. Azért csinálom,mert megtudom.. és kifizetik, persze az is jó érzés hogy elismernek.
Látjátok milyen nagy dolog a közösséghez tartozás és milyen fontos a barátság,nem a csapjavító miatt,az kicsiség,-azon kívül és felül!
Külön örülök,hogy a kutyus is jól van,illetve emlékeim szerinti állapotban tündököl és annak is,hogy szemre jól állnak a cserepek és dudák a ház tetején.
Üdvözlettel:Che
Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2017 szept. 11, 01:18.
Oka: Javítás
Mivel hétvége volt, lazításképp szétbontottam... a himbatengelyeket savban beáztattam,átmozgattam. A szelepeket,nyomórugókat kiegyengettem,becsiszoltamés összeraktam. Összerakásnál rájöttem mit cseszett el a mester,mi okozta a javított motor megakadását majd a sok éves pihenőjét. A hibát javítottam, és próbakör is meg lett volna...de nem volt itthon benzin. Most indulok anyagért,s próba.
- - - Updated - - -
Nyomórudakat.................
- - - Updated - - -
A képen látszik mindkét szívószelep bentebb áll. Azok voltak elgörbülve.
Komment