Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Kedves Józsi bátyám! Lehet várni kell még,jobb állásokra is kevés a lelkes fiatal versenyző.... azt is tudjuk nem lenne nyugdíj. Politikai fórumokon aktívkodtam mostanában,mert érdekel a jövő nemzedékének a sorsa. Sajnos jelenleg a világot felforgatja a pénzhatalmi "elit" ezért vidám jövőképre kevés esélyt látok. Bizakodó vagyok,pedig gyarló embernek tartom magam. Terveztem egy templomlátogatást is az esélyeim bővítésére,talán egyszer megvalósul az is. Mindenesetre kissé visszatart,hogy akkor gyóntam utóljára mikor még valóban ártatlan voltam... tehát elég tetemes a listám..

    Komment




      A gyónáshoz nem kell pap.A mikor az ember az éjjeli órákban,-úgy egyedül,átgondolja az életét és azt mondja magában,hogy ekkor és akkor,ezt vagy azt,helytelenül cselekedtem és most,ha módomban állna és visszaforgathatnám az idő kerekét,-akkor nem tenném,-hát ezzel a gyónás befejezettnek tekinthető.Az ember azt nagyon jól érzi belül,hogy hibát,bűnt követett el és meglehet,hogy szinte az elkövetés pillanatéban,már bánja is,-akkor minek ehhez a pap,a lényeg az önvizsgálat.Vallástalan ember vagyok,de ez nem jelenti azt,hogy nincs hitem,-mert az isten az embert a maga képmására teremtette,-tehát "nekem ti vagytok az isten,-véreim Magyar proletárok",-írta ezt egy költő,aki manapság igencsak el van hallgatva,-akár Petőfi.(Ady bár az idézet nem pontos)

      A politikai fórumokat magam is látogatom,mind a két oldalt olvasom,bár tagja egyiknek sem vagyok és hozzá sem szóltam soha és úgy vélem nem is fogok,de tisztában szeretnék lenni a történések értelmével.Sajnos ezek a politikai oldalak és főleg a hozzászólások egy olyan megosztott társadalomról tesznek tanúságot,ahol az ellentétek kibékíthetetlenek.A választások kapcsán nagyon kiüresedtem és nagyon csalódottnak érzem magam és az összes politikust útépítésre küldeném dolgozni,mert valahogy úgy érzem,hogy nem a nép kell nekik,csak a bársonyszék és annak vonzata,a vastag boríték.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2018 ápr. 26, 00:45.

      Komment


        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        hogy nem a nép kell nekik,c
        "Magyarország a mienk"
        Az én olvasatomban a politikusoké!Miért is nem azt írták ,hogy a tiétek....?!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          Józsi már Lenin is arról beszélt, hogy " antagónisztikus " kibékíthetetlen ellentétek vannak már az akkori társadalomban is. Az én hitem szerint az ország a Népé és nem a politikusainké igaz úgy hordják széjjel mint a TSZ-ek vagyonát anno. No de térjünk meg mert feddésben részesülünk vagy jobb esetben át teszik sorainkat a Haydin parkba mert ott is régen állt valamelyikőnk a dobogón!

          Komment


            Holnap kitolom az MZ-t.. Azzal haladtam amelyikkel nagyobb hátránnyal indultam. Trabant dugattyú,új főtengely, csökkentett égésterű hengerfej került beépítésre (ez volt,ebből lehetett válogatni) kíváncsi leszek próba alatt mit produkál.

            Komment


              "kíváncsi leszek próba alatt mit produkál."

              Arra én is! Van három ETZ-m,mindhárom teljes felújításra vár.....

              Komment


                Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Van három ETZ-m,mindhárom teljes felújításra vár.....
                Köthetnénk üzletet. A három helyett lenne egy jód.

                Komment


                  A kezdeti állapot..és a végeredmény. Még apróságok befejezésre várnak.

                  Komment


                    Kolléga most adta oda a Németországi leveleimet és az egyik üzlet levelében volt egy poénos kis kép :
                    https://www.dropbox.com/s/gw7mamylutub1al/poen.png?dl=0

                    Komment


                      Indítási kisérlet megtörtént.. nem indult,nem pöffent. Ehhez az is hozzátartozik,hogy eredeti beállításokkal próbálkoztam,nem állítottam semmin. Ellenőrizve már kiderült 15mm utógyujtással nem is fog indulni. Beállítás: 2,8 mm előgyujtás.. s a berugókar leesik mint ha kiemelt kuplunggal próbálnám. Megvételkor ugyanez volt a hiba.. a határoló kiemelő lemez nem volt a helyén (szerelési hiba) én jól raktam össze és ezért kerülgetett a frász.. Olajleengedés,dekli levétel után kiderült.. a tengelyen szorult meg a csúszó fogaskerék. Kézzel hozzáérve visszaugrott a helyére.. jópár próba,s hibátlanul működött. Mindent visszaszerelve könnyen indult és szép zörejmentes gyári hangja van. Pár indítás után ismét leesett a berugó kar,de kis koppintás a végére,s meggyógyult.

                      Komment


                        Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Köthetnénk üzletet. A három helyett lenne egy jód.
                        Mire gondoltál??????

                        Komment


                          Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Mire gondoltál??????
                          Jóárasítva kettőt átvennék,egyet megcsinálnék neked,hogy szabaduljon fel helyed.

                          Komment


                            Mai nap regisztráltam az Ural.hu-ra...sikeresen. Viszont nem enged belépni az apróra,pedig lenne hirdetnivalóm. Belépve kiírja a nevem,viszont hirdetésfeladás előtt a mezők kitöltése után megkapom a "nem létező felhasználó" feliratot.

                            Komment


                              Minden ok. Külön kellett regelni az oldalra.

                              Komment


                                Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Jóárasítva kettőt átvennék,egyet megcsinálnék neked,hogy szabaduljon fel helyed.
                                Ezzel csak az a gondom,hogy amit megtartanék annak nincs papírja,csak egy rendszámom van hozzá. Ez egy 251-es. Van egy 250-es,amivel ugyanez a helyzet,csak még hiányos is kicsit. Viszont a 125-nek mindene rendben van,műszakis is. Próbálom a 251-es papírjait megszerezni,de egyenlőre kevés sikerrel....

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X