emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÓvatosan az utakon, rend éber őrei új trükköt tanultak...
https://hegylakok.hu/2018/05/olvasoi...civil-elfogok/
Komment
-
Hogy tisztuljon az agyam..s közben tudjak gondolkozni..széthúztam a 125 ETZ blokkját. Csak egy csavart kellett fúrnom mivel rugózott,nem kockáztattam hogy olyan helyen törjön,ahonnan kínlódás kibányászni. Főtengelycsapágyak hibátlanok,henger szintén,viszont a hajtókaron már pár tized kopás érezhető. Megoldás a kuplüngra: esztergályossal koptatok a tárcsából..
Komment
-
Egész nap rohanás+ kalapálás,kittelés+ roncsszállítás+egyebek. Most abbahagytam mert épp elég egy napra ennyi. A boldogság: már két oldalkocsist tologatok ide-oda.. Fényképeket azért készítettem,hogy feltegyem ide csemegézni. Más: negyedik szomszédnak biciglin defektjavítás.. megfenyegettem, nehogy megpróbáljon tojást hozni,mert megharagszom.. Pár hete rendbetettem a gereblyéjét, s rámerőltetett egy doboz tojást... betettem a többi ötven mellé.
- 6 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéses rámerőltetett egy doboz tojást... betettem a többi ötven mellé."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Jóreggelt! Lenne egy gyors ötletbetöréshez kapcsolódóan pár kérdésem (ugye a jaffára kb keresztet vethetek ahogy a dolgok kinéznek ) szóval reggel kávézás közben bevillant egy projekt: fogni egy megfelelő geometriájú, elég tágas vázat ( jawa vagy junak) beletenni egy mz elejét (meg kell állni) majd egy 750es ural vagy dnepr blokkot, váltót kardánt (nem tudom melyik a jobb, de nagyonboxer nagyonnégyütem, és a német alapú szovjet technika elnyűhetetlen) ehez hegeszteni egy tankot és ülést ésatöbbi. viszont felmerülnek a csúnya papírügyi kérdések: ezt így összeépítésként rendszámhoz lehet juttatni? vagy van bármilyen módja annak, hogy egy ennyire KGST összvért az utakra engedjenek?
Komment
-
Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt így összeépítésként rendszámhoz lehet juttatni?
- 2 likes
Komment
Komment