emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A fene egye meg,elkapott a "jócsődör" szokásos sorsa,-lesántultam.Beleléptem egy gazzal benőtt magtakaró fogasba és a bal lábam talpába,ott a gleng körül jó mélyen belefúródott a fogas a cipőtalpon keresztül,-folyt a proletár vér rendesen.Szerencsémre csontot nem ért,jól kimostam és kinyomkodtam a sebet és bekötöztem,majd látom reggelre mi lesz és esetleg hétfőn felveszek egy tetanusz injekciót,úgyis menni kell a dokihoz,mert lejár egy pár nap múlva a jogsim.
A történetet azért írtam le,hogy okuljatok és egy elgazosodott területet,ami ismeretlen,jól át kell cucálni mielőtt rálépne az ember,ráadásul itt borostyán és vadszőlő gyalázatosan elborított mindent és annyi magról kelt juhar,bodza,dió és egyéb számomra ismeretlen,kisebb nagyobb fa van,hogy kész dzsungel.
Hiába "A jó csődör is vagy megvakul,vagy megsántul,vagy a fene megeszi",-szóval csak óvatosan,de inkább sehogy!
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Üdv a klubban, én egy rozsdás szögbe léptem bele még kis gyerekként. Bár az élmény eléggé megmaradt minek után a seb kinyomkodása után nagymuter lekezelte 20%-os ecettel...Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeleléptem egy gazzal benőtt magtakaró fogasba
Minden esetre mihamarabbi jobbulást
.
Komment
-
Az elég fontos szerintem. Na meg naponta nézegetni a sebet és ha rosszabbodik akkor irány az orvos.Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehétfőn felveszek egy tetanusz injekciót,
Nemrég mondta két ember is melóhelyen hogy egy hegesztő ismerősüknek belepattant a salak a cipőjébe a télen. Nem foglalkozott vele, elfertőződött. Mire orvoshoz ment az orvosok már csak azt vizsgálták hogy térd alatt vagy már felette kell-e vágni...
Én, ha jól emlékszem tavaly(de lehet hogy tavaly előtt) augusztus 27.én léptem szögbe. Az mondjuk csontig ment, meg jó rozsdás is volt. Miután kihúztam és kinyomkodtam raktam egy zsepit a zoknimba aztán mentem vissza a létrára lambériázni. Este meg ügyelet (BP Gázláng utcai kórház is jó lepukkant...) Hál annak hogy pihenni nemigen tudtam még 2 hét múlva is erősen sántítottam...
Na szóval tetanuszt aztán pihi!
Komment
-
Én is előadtam ugyanezt, a lábujjaim közötti bőrt tépte meg a szög.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv a klubban, én egy rozsdás szögbe léptem bele még kis gyerekként. Bár az élmény eléggé megmaradt minek után a seb kinyomkodása után nagymuter lekezelte 20%-os ecettel...
Minden esetre mihamarabbi jobbulást
.
Öreganyám ezt külsőleg és belsőleg is pálinkával kezelte.
- 1 like
Komment
-
Eddig ez a legjobb..emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖreganyám ezt külsőleg és belsőleg is pálinkával kezelte.
Barátságosabban hangzik az ecetnél..
- 4 likes
Komment
-
A körmödre csapnék ha velem melóznál,mielőtt beillesztünk egy darabot megelőzően lesorjázzuk és lecsiszoljuk:annyival előrébb vagyunk,nem a kell kerülgetni a zárt részeket...tudom szépen megcsinálod ,de ahogy írtam hatékonyabb!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Igazad van...de van mentségem..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA körmödre csapnék ha velem melóznál,
tegnap befejeztem, és leszórattam majd lealapoztam,kitteltem,füllereztem. Ma délben elvitték.. Gyorsan mindent nem tudok megcsinálni,nekem is csak három kezem van.
- 4 likes
Komment
-
Ez az ha van aki a Szar melót megcsinálja akkor ez a gyorsabb és célszerűbb,kár,hogy nekem nem vakarják le a rozsdát három napja faragom a néhol míníumos pótkocsi részeit a java még hátravan....Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés leszórattam"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Itt szusszanok.Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy látom, sokat látogatod a kocsmát..
Sokkal gyorsabb. Sietett a homokszórós.. ami "kicsit" a hátsó vázrészen hagyott.. 3-4 órát drótoztam,csiszoltam. Egyébként próbára megy a váz, utána jön vissza befejezésre.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzar melót megcsinálja akkor ez a gyorsabb és célszerűbb,
- 1 like
Komment
-
Most kérek én is egy italt a pultnál, mivel nem volt valami szerencsés napom a Pannóniával együttvéve. Június 4 minden Magyarnak baljóslatú nap amúgy is, de én úgy gondoltam reggel, hogy a P10-el megyek ma munkába. Szerencsés helyzetben vagyok, alig kell mennem városon belül, de ma ez sem segített. Az utolsó balkanyarban védett útról kanyarodván egy utcába az onnan egyenesen kihajtani akaró Volkswagen sofőrje valamiért nem vett észre és miközben én teljesen nyugodtan megkezdtem a kanyarodást a kocsi megindult előre. Nem volt nagy sebesség egyik oldalon sem (én kb 20-al mehettem), a P10 beékelődött a kocsi orra elé én pedig a jobb oldalra pördültem. A bal lábszáramon keletkezett jókora zúzódás, szerencsésen tudtam földet érni, még a kabáton sem látszik túlzottan, hogy melyik része érte a földet. Első ránézésre a kár jobb lábtartó és fékpedál görbülés, váltó-berúgókar görbülés, blokk mögötti vázcsövön a festék lepattant, és fekete festékmaradványok kerültek a kipufogókönyökre és a sárvédő pálcára. A pálca és a sárvédő találkozásánál kicsit megnyomódott a lemez is, de az a legkevesebb, mert alig látszik. Nem akartam az időt húzni, kértem 20 000 Ft-ot(most már tudom több kellett volna) meg egy telefonszámot, hogy otthon felmérem még pontosan a kárt. Miután hazaértem és átnéztem rendesen a motort felhívtam, hogy nem biztos, hogy elég lesz a húszas, nem zárkózott el ha több lesz a javítás kifizeti. Ott a helyszínen nem basztam le túlságosan, mivel nem láttam nagy kárt. Ez most lehet hogy jól jön. A kollégák mondták, hogy húzassam már át a szakadt ülést is, de én nem játszok ilyet
Sajnos a bal alsó teleszkópszáron is lett egy alattomos horpadás, tehát cserés. A bal kipufogódobot már a görbe berúgókarral én horpasztottam be, annyira nem tudtam hideg fejű maradni, hogy megnézzem, a berúgókar a jelen állapotában hova érkezik. A lábtartó és váltó-berúgókar egyengetésen túlvagyok, most kell egy jó teleszkópszár. A börzéken árultak használhatók? Más lehetőségem nem nagyon van.4 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2018 jún. 04, 20:21.
Komment
Írtam Neked egy üzenetet, majd olvasd el, légyszíves...biztos érdekelni fog.

Komment