Ma jobban utánanéztem a mágneseknek.. egy 10dkg-os kb 70kg húzóerejű.. de van ami 170kg húzóerőt tud. Szerintem karosszéria horpadásokat lehetne vele gyógykezelni.. esetleg horpadt tankot.. Valakinek info?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa jobban utánanéztem a mágneseknek.. egy 10dkg-os kb 70kg húzóerejű.. de van ami 170kg húzóerőt tud. Szerintem karosszéria horpadásokat lehetne vele gyógykezelni.. esetleg horpadt tankot.. Valakinek info?
kipróbáljuk ..... de amit találok az az eyim
Komment
-
Nekem most valamilyen takonymágnesre lenne szükségem,mert annyira belekeveredtem ebbe a nem tudom mibe,hogy ma is vagy hat zsebkendőt mostam ki.Eléggé levesz a lábamról,el vagyok gyöngülve,hol fázok,hol melegem van és csurog az orrom.Van már vagy 15-20 éve,hogy nem éreztem magam ilyen kutyául,hol fekszem,hol felkelek,mert nyom az ágy.A párommal cserélgetjük itt a bacikat,most pl. Ő van jobban,-sokáig fordítva volt.
Na örökké nem tart és az is igaz,hogy kevesen haltak még bele a takonykórba,mondom is az embereknek ne gyertek most hozzánk,mert még átragad és nem szeretnék én senkinek bajt,-hát ez van,-hogy az a kaporszakállú,rongybateke..............
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEléggé levesz a lábamról,el vagyok gyöngülve,hol fázok,hol melegem van és csurog az orrom"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Kedves Máté!
Nem azért tetszikeltem,mert Te is benne vagy,mert igazán nem várok el ilyen irányú szolidaritást,de engem nagyon lever,pedig alig van lázam.Állandóan viszket az orrom és hol tüsszögök,hol köhögök,ha éppen nem törlöm az orrom akkor biztos,hogy csorog,olyan nehéznek érzem a fejem,mintha ólommal lenne tele,viszketnek és égnek a szemeim és az ízületekbe is van egy olyan fáradtság érzet szerű,enyhe fájás.Ráadásul az a röhej,hogy még nem is voltak igazán hidegek,-egyszerűen nem találok okot,hogy mi a fenétől lett.Irénke kezdte úgy másfél hete,talán Ő ki is feküdte,bár nem vagyok benne biztos,de tény,hogy most Ő van jobban.Nekem nem nagyon megy a fekvés,mert eldugult légszűrővel csak forgolódik az ember.
Eszegetem a mézet,a kalmopirint és teázgatok és egy kis "szőlőlé"-de csak éjszakára.
Remélem Te is hamarosan kireperálódol és nem ragasztod át Erzsikére!
Egy kissé megkésve névnapja alkalmából jó egészséget kívánok a párodnak és azt,hogy kerülje el a miénkhez hasonló betegség!
Üdvözlettel:Józsi
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhoz kell belőni. Mivel saját gép.. hagyhatod "beérni" a hiba okát.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... próbáld kevesebbel ..
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár egy is elég kevésnek hangzik..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAdd el ,vegyél ujjat hol élsz ,mi van nem bírod????Vegyél Bervát az nem basz át szar és mégis elvisz ahová akarod... igaz az csak az előírt tempóban .....!
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1 bar nyomás mellett szökik a levegő a szimering és a blokk között...
Komment
Komment