horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ne irigykedj... összeraktam,s szegénynek találtam a kompressziót.. bepánikoltam hogy sérült a kipuff szelep.. ezért szétszedtem s ellenőriztem. Hibátlanul zár, nem sérült. Viszont... sugallatra ellenőriztem a szívót is... az nem szivárgott,ömlött alóla a benzin. + a szelepvezetö szűk részénél acélsöréteket találtam beszorulva.. a felújító szakembernek nem épp dicséret jár.. Most végeztem a becsiszolással.. pedig ezt a pár órát 10 percre terveztem. A másik: Ha már kompressziószegénység.. (mert láttam már sok csodát) elkezdtem méregetni.. s a lökethosszt keveseltem 18mm-rel.. kiderült... mert ebben egy 250 főtengely van. A furat viszont jó a 350-hez.. Nem gond,később lehet ez még jobb is.. A többi rész bonyolult,majd részletezem igény esetén.... innentől erősen számolni kell, s jobb lesz mint új korában. Fel a fejjel,s egyszer csak a Tied is pöfögni fog.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefeltöltöttem a telt... a csöppent.
Akkor mi a franc van? Tekerjem be faggyus kóccal
Kérdeztem német oldalon, idáig semmi válasz
No, az ujboli szétszedés és csiszolásért nem irigyellek, de ha van türelem akkor siker is
Nagyon szép az a két Horex
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"olajcsillapitásban" játszik szerepet, egy alu henger, azt rögzíti
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeflonszalag + alátét
Itt a Horex olajai, az első teló is
http://horex.uw.hu/horex/olaj.pdf
- 1 like
Komment
-
Én ha tömíteni kell akkor Joker ajánlotta és a korszerűség felé lépdelve a Teflon zsinórt használom. Teló aljára én is a CZ - nél " Ó " gyűrűt és alátétet használtam . Sajna ezek az o gyűrűk már több kormot és adalékot tartalmaznak mint gumit és hamar megöregszenek és porladnak. Kender kócot már nem használok régen van még valahol zacskóba. Talán nagy átmérőnél pl. kazán bekötés 2" vagy nagyobb átmérő esetén. Régen milyen sláger volt a kóc és a Mínium az csak később derült ki , hogy ólom tartalma miatt nem túl egészséges a vízvezetéknél.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont ez egy Nak nevű faluban történt ami nem egy forgalmas hely
Komment
-
A gépész-taliról jövet eldugult a benzinszűrő a Pannónián ...szakadozva ...fullon ......71/30-ezer.
Mindenki azt kérdezte miért:mert örültem,hogy megy !!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment