Ja.. és ez egy több mint 100 éves moci. A vázat összeszerelve kellett volna festenem... de ne már. Négy óra küszködéssel szedtem ki a lengővilla tengelyét.. összeért rendesen. A vázat javították,ezért az üza tartály nem fér be. Megbeszéltük a tartály módosítását (egyszerűbb verzió) de inkább visszaalakítom a vázat.. Nekem jobban tetsző megoldás.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa ez után is ereszt nem tudom mit csinálok...
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egy jó anyag de a benzint nem szereti. Persze lehet jó lesz,esélyes. De ha nem lenne jó... akkor jobb anyaggal lehet próbálkozni.
- 2 likes
Komment
-
Itt olyan gomb nincs? hogy Hű_ha! A kevésbé látható megoldást választottad szakmailag is az biztos. Igaz ez az út néha rögös. A tankon változtatni?, jobban látható mint az esetleges hegesztés nyoma a tank alatt a váz esetleges geometriáján történt sérülés meghagyása miatt. Az FBS -smegoldást ki javasolta az kereskedő lehetett nem szakember. Bocs de oda nem kenném.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs de oda nem kenném.
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tankon változtatni?, jobban látható mint az esetleges hegesztés nyoma a tank alatt a váz esetleges geometriáján
- 1 like
Komment
-
Nem evvel össze függés!! Tisztelettel és egyben köszönöm ki a révházból elhozta az alu. páleszes palackom mert akkor meg van! Attila emlékezete szerint Józsi barátom de ma személyesen találkoztam vele a 2. információs lehetőségen / piac! / és Ő nem hozta el! Örülnék neki ha Valamelyikőtöknél lenne mert akkor ha hamarabb nem jövőre megkapom. Köszönöm ha meglesz.
Komment
-
Végre elindult ez a vacak:
https://www.youtube.com/watch?v=n0NBnPSJxXg
Egyelőre úgy néz ki bírja a ragasztó. Majd Hétfőn alaposan meghajtom . (A csörgéssel ne törődjetek, varióba kellett egy alátét még hogy a külső tányér ne lötyögjön...)
Hab a tortán hogy a bóbitával is végeztem:
https://www.dropbox.com/s/txtumlple1...50059.jpg?dl=0
Illetve csak azt hittem, nincs alapjárat. A hajtásoldal meg gyanúsan olajszagú és fénylik minden. Valamiért nem szeretnek ez a fránya szimeringek engem...
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseinformációs lehetőség
Komment
-
Szervusztok!
A hátsó teraszon biztosan nem találkoztam elhagyott dologgal,mert úgy vélem mi voltunk szinte a legutolsók akik ott molyoltak.A haza felé vezető útra még készítettünk három kávét,azért ott mert szélvédett viszonylag és stabilabban ég a gázégő.Most így utólag az jutott az eszembe,hogy a termoszunk egy fémszínű hengeres valami,fekete kupakkal,nos azt láthatták a kezemben a még ott lévők,mert abba készült a kávé és hurcoltam magammal.A Sanyinál lévő butykost a mostani találkozónkon nem is láttam,vagy csak nem figyeltem és nem tűnt fel,de ettől még biztos,hogy volt,ha Ő mondja,-sajnálom,hogy ezideig nincs hír róla.
A tűzrakó helynél lévő asztalon,viszont volt egy elhagyott rövid nyárs,amit én Máté tulajdonának véltem,tekintettel arra,hogy mondta,hogy direkt lerövidítette,hogy elférjen a motor oldaldobozában.Az említett nyársat magamhoz vettem azzal a szándékkal,hogy majd a jövő évi találkozóra magammal hozom,hogy visszaadhassam Máténak.Közben beszéltem erről a Tamással,aki mondta,hogy még a kora-ősszel szeretne elmenni Mátéhoz és akkor átadtam neki a nyársat,mert úgy gondoltam,hogy hamarabb vissza tudja juttatni.
A fentieken túl a bográcstűz helyét visszagyeptégláztam,a tűzrakóhely ki lett takarítva,a hátsó teraszról a csikkel jól megrakott virágcserép szerű valami is ki lett tisztítva és minden szemét bezsákolva a szeméttároló köré.
A Csilláék a révházat takarították ki,teljes alapossággal,amiért külön köszönet illeti Őket,én már oda be sem mentem,mert nem szerettem volna tönkre tenni a munkájukat,de abban is biztos vagyok,hogy ott sem maradt semmi,mert azt kihozták volna.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Remélem jól látszódik a furcsaság.. nekem beletelt kis időbe míg rájöttem hogyan készülhetett. Ahol a négyágú profil van,ott a harmadik külső rész házi erősítés.. bizti jó nagy bibi történt hogy ezt szükségessé tette. És ami igazán furcsa volt még ezen kívül is : a vázcsőből kihullott egy összehajtogatott réz forrasztóhuzal aminek az anyaga igen furcsán ónszerűen puha.3 képek
- 4 likes
Komment
Komment