Ne irigykedj... összeraktam,s szegénynek találtam a kompressziót.. bepánikoltam hogy sérült a kipuff szelep.. ezért szétszedtem s ellenőriztem. Hibátlanul zár, nem sérült. Viszont... sugallatra ellenőriztem a szívót is... az nem szivárgott,ömlött alóla a benzin. + a szelepvezetö szűk részénél acélsöréteket találtam beszorulva.. a felújító szakembernek nem épp dicséret jár..
Most végeztem a becsiszolással.. pedig ezt a pár órát 10 percre terveztem. A másik: Ha már kompressziószegénység.. (mert láttam már sok csodát) elkezdtem méregetni.. s a lökethosszt keveseltem 18mm-rel.. kiderült... mert ebben egy 250 főtengely van. A furat viszont jó a 350-hez.. Nem gond,később lehet ez még jobb is..
A többi rész bonyolult,majd részletezem igény esetén.... innentől erősen számolni kell, s jobb lesz mint új korában.
Fel a fejjel,s egyszer csak a Tied is pöfögni fog.
Most végeztem a becsiszolással.. pedig ezt a pár órát 10 percre terveztem. A másik: Ha már kompressziószegénység.. (mert láttam már sok csodát) elkezdtem méregetni.. s a lökethosszt keveseltem 18mm-rel.. kiderült... mert ebben egy 250 főtengely van. A furat viszont jó a 350-hez.. Nem gond,később lehet ez még jobb is..
A többi rész bonyolult,majd részletezem igény esetén.... innentől erősen számolni kell, s jobb lesz mint új korában.
Fel a fejjel,s egyszer csak a Tied is pöfögni fog.

mert örültem,hogy megy !!!

Komment