Érik a gyümőlcs rendesen. Ez az eredménye, hogy kiment a divatból az utólagos alváz üreg védelem és főleg az alsó mosás!! Fölülről meg kell mosni mert a szomszéd is látja milyen koszos alulról meg a nyári eső mossa a téli sót!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA küszöb az láthatóan belülről rohad, eltömődtek a kifolyók?
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lengéscsillapítókról a következő műszakin megmondják megvan-e a kellő százalék.
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az eredménye, hogy kiment a divatból az utólagos alváz üreg védelem és főleg az alsó mosás!!
(Nagybátyám csinálta az érdemi részt, én csak a kulimunkát csináltam[foltok készítése ill fémtisztára pucolás])
/SZERK
Illetve nem csak divat miatt nem jellemző már a mosás, műanyag burkolatot csak az bírja leszedni akinek van otthon emelője.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2020 aug. 16, 16:00.
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hát ha a hátsó olyan gatya volt hogy nem nyomta ki magát miután összenyomtad az első se lehet messze a végtől, ereszteni még nem eresztett.
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz így már egyértelműen csere, hacsak azokat idáig nem cserélték már egyszer.
Komment
-
Uraim!
En magam mellőzöm a,, hangulatkarbantartintezmenyeket"(magyarul kocsma)......de titeket olvastam rájövök hogy mit is mulasztottam eddig!Úgy tapasztalom hogy van az az alkoholmennyiseg amitől a nyelvunkben számomra ismeretlen szavak kerülnek elő!U.M.....lanctisztitas,töröltette, lanctisztitospray....küszöb kifolyo nyilas vagy micsoda,üreg vagy ürge védelem?.........kocsimosas....főleg hogy alulról?! Esküszöm eztán kocsmazni fogok!Még pár év kocsmában és doktoralhatok!
Ja!Sepynek üzenem hogy tegnap 50merfoldet motoroztam!Sepikem fog az atkod!Eztán figyelj oda kinek mit kívánsz!????????????????1 képUtoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2020 aug. 17, 20:57.
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés ahhoz nem kell a dobokat kivenni
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUtoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 aug. 18, 18:39."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
No kezdjük a sor elején! Gyulám reméltem, hogy vissza térsz közénk a motorosok szentségébe!!! Kisebb nagyobb csattanás mindegyikőnket környékezi vagy már meg is volt. Olyan ki rendszeresen motorozik azt éri Meglepetés!! A Páncélosnak: nagyjából tisztába vagyok 40 év kasznisság után hol mitől és miként rozsdásodnak az autók hisz sok talicskányi földet, homokot kihordtam az autók alól pedig alsó mosás kötelező volt nálam. Igaz 3 maszekot kiszolgáltam mire önálló lettem. Sok mai autó lassabban rohadna el ha alul is mosnák és az elő sárvédők vízkifolyóit rendszeresen ki takarítanák és a motor térből akár slaggal kimosnák az ajtó felőli részt.
- 4 likes
Komment
-
A gyerekek lakását befejezettnek nyilvánítottam... (majdnem).. Közben persze itthon rendesen összegyűlt a tennivaló + a sufni is megtelt emeletesen.. Az elmult hét alatt alatt egy TS 250, két 125 ETZ, egy 250 ETZ, egy 125 Ts MZ, egy 175 CZ készült amik a napokban kerülnek kireptetésre.. A sajátok persze lassaban haladnak..
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy TS 250, két 125 ETZ, egy 250 ETZ, egy 125 Ts MZ, egy 175 CZ készült
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselakhatnál az utca végén is
- 5 likes
Komment
-
Szösszenet: Egyik barátomtól akin segítettem (oda-vissza) kaptam egy Piaggió robogót... (jó tett helyébe jót várj) Persze ha jó lett volna el sem fogadom. Nos.. nevezett darab 44E km-t futott,s nem indult csak beöntéssel.. elmondás szerint. Gyors szétborítás után hibafeltárás... a karburátor jobbra-balra,előre-hátra kb 1,5 cm-t lötyögött, s a karbi alja és a blokk teteje elkoptatta egymást. Igy billegtetve a karbit kb 2mm rés volt a szívócsonk és a henger között.... ez a motor tehát ilyen falssal üzemet eddig... Tömítés,lehúzás s tökéletesen indul.. a motorhang szép és egészséges.... már első menetpróba megvolt (kb 6m a kapuig és vissza) minden ok.. Ez két hete volt.... de egyszer csak lesz majd egy hosszabb túra is..idő függvényében.
- 6 likes
Komment
Komment