jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Csak így.. ma meg kettő..Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak így lazán???!!!
Gyulabácsi versenyzett is? Ismerős a név..horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéset Valkó Gyula
- 1 like
Komment
-
Ezt én sem értettem. Azt mondják, elkopik a fékhenger. Ahhoz viszont jó sokat kell menni (100 000 km?). A nyergeket mondjuk nem árt szétszedni és kipucolni, ha elkezd szorulni az első kerék. Ez kb 2 év. Amit adnak a boltban új porvédőket hozzá azok nagyok. Ha nincs elszakadva a régi érdemes megtartani.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom miért..
Szép a madaradAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt van galambka...
- 4 likes
Komment
-
Eccerűen felcsiszolom.. primitív,de bevált.Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt mondják, elkopik a fékhenger.Dajcsból van még pár garnitúra,azok jók.Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmit adnak a boltban új porvédőketSzép.. de nem az enyém.. csak segítek.. kaját,vizet kirakom.Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép a madarad

- 6 likes
Komment
-
Szervusztok! Cöcö...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKis érdekesség hozzáértőknek.. Nem hajtott a kuplung... azt má orvosoltam. Vagy csak rövid volt a lánc?
Nem érted a lényeget! Lánckerekes- láncos dözshajtás...
- 2 likes
Komment
-
Sólyomszem..sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa lenne egy mőgőttes lánckerék még jónak is tűnhetne
Ja.. a kuplung keréken kellene lennie a láncnak. így az indítókar lenyomásakor csak 1/6-ot fordul a motor. Így haladni meg nem lehet... me így nem jó.
- 3 likes
Komment
-
Én lettem a Cooper regényei után egyik főszereplője?? Én szerettem és ha nem is mind de szinte végig olvastam. Ha valaki akkor tájt lát mikor pl. a Rézbőrüeket olvastam azt hitte papnak készülök az a kötet olyan vastag. A lánckereket én is felfedeztem, hogy üressss és talán a nélkül nincs hajtás ott!
- 3 likes
Komment
-
Ma érkezett egy Simson 250 gyors beüzemelésre... ja..
Üza tartály lukas, karbi minden részében gyantás,dugult.. Estére szépen indult,jól reagált gázra.. (holnap lefképezem a karbit mert igen jónak tűnik) jelenleg megforrasztva s tartály,holnap fény javítva.. s próbamenet. Szintén olvastam mind.. de azé Karl May lett a kedvenc.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn lettem a Cooper regényei után egyik főszereplője??
De hát persze.. Te észre vetted.. azé az már valami..
- 2 likes
Komment
-
Számomra a 250 es Simson egy régi kedvenc miután ifjú korom kihívása a Kopaszok Bandája című film levetítésre került. Debrecenben a Báv nál alkudtam egyre / 68 ban / miután buktam hitel képtelen lettem meg akkor ugye a sereg előtt nem adtak részlet fizetést az ifjúnak. Ha jól emlékszem 13.000 ft volt az ára!?
Komment

Komment