mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Azért mert a tokozott lánc tokjának igen jelentős a súlya, ami a rugózatlan tömeget növeli, ami az úttartást csökkenti, ami a fenti típusokra éppen nagyon jellemző. Az MZ-nél érzhető némi javulás mert a lemezt némi gumival pótolták, mely cserébe ha elengedett, mintha nem is lett volna. Ezzel szembe a 6-700 km-enkénti láncfújás ne essen már egy motoros nehezére.
-
Nem is a fújás a gond....emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzzel szembe a 6-700 km-enkénti láncfújás ne essen már egy motoros nehezére.
Komment
-
Az ülés aljáról,az ülésre pókozott cuccokról a gumiról a felniről, miként vakarod le a trutyit pl.: 50 km-enként???emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzzel szembe a 6-700 km-enkénti láncfújás ne essen már egy motoros nehezére."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Te má' megin' békű'ni akarsz- Mi a farancért kellene vakarni. Megállsz valahol, megnézed a láncot fénylik-e h fénylik megfújod mész kb 30métert hogy a trutymó eloszlódjo, oszt várod hogy megint fényes legyenn nem kell azt az egész flkont egyszerre ráküldeni.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz ülés aljáról,az ülésre pókozott cuccokról a gumiról a felniről, miként vakarod le a trutyit pl.: 50 km-enként???
Amúgy én is békülni akarok csak nem írok hülyeségeket
, Ha hoz valaki egy rendes motort, elzavarjuk 50km-re.

- 3 likes
Komment
-
Nos Ti békülősök a Guzzi elég rendes motor? Az idei talin is tehetünk egy ki kirándulást a vidéket ismerőktől várjuk az 5 letet
. Tessék rendes lánc sprét venni ! . a másik meg mivel a túra gép nem Crossz géphol észre sem lehet venni a sárcsomón a spré maradványt ! , be kell tartani este befújom reggel indulok és ha normál mennyiséget fújsz rá nem lessz csupa trutyi a motorod!!
A békülési szándék nálam is meglévő ké
szség!!
- 1 like
Komment
-
https://www.youtube.com/watch?v=XNYHTERo6ak
Hááát ööööööö, nem semmi ha igaz amit elmond a videón.....
- 2 likes
Komment
-
Szia Barátom! Én is láttam tegnap, de nem mertem ide hozni a fórum lelkinyugalma miatt! Szegény Tomi... Csak egy spicli kellett a córeszhez! És sajnos rezeg a léc néhányunknak is, ahogy a videóban célzott rá a fiú! Talán nekünk is érdemes volna a s.ggünket védeni...jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehttps://www.youtube.com/watch?v=XNYHTERo6ak
Hááát ööööööö, nem semmi ha igaz amit elmond a videón.....
- 2 likes
Komment
-
Mondhatom szép.... Ezek szerint most kezd el ideérni amiről mesélt apám, hogy 30 éve Svájcban a frissen megvásárolt természetesen használt nyugati autóba akartak egy parkolóban olajat önteni, aztán egy helybéli egyből megjelent, és szervízbe akarta őket küldeni, mert a motorháztetőt még csak kinyitni sem szabadott Svájcban már akkor sem. Aztán cseréltek BX-en vezérműszíjjat is amikor elszakadt útközben, úgyhogy azért megoldották ezeket az apróbb gondokat.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHááát ööööööö, nem semmi ha igaz amit elmond a videón.....
Ha viszont eltörött a vezérműtengely a gyengítésénél az már gond volt...
Ő ahogy látom eléggé nyíltan csinálta, meg jó sok autóról van itt szó, én szerintem a legtöbbünknél nincs ilyen volumen tehát nem kell félni, hacsak nincs egy jóakaró az utcában. A lényeg, hogy óvakodj a sötétzöldektől.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs sajnos rezeg a léc néhányunknak is, ahogy a videóban célzott rá a fiú! Talán nekünk is érdemes volna a s.ggünket védeni...
Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 04, 21:32.
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok! Titus! Sajna mindenütt van legalább egy "fedett ügynök"...Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehacsak nincs egy jóakaró az utcában.
Óh.... A sötétek. Agyament, elvak(ított)ult "mindent jobban és ügyesebben tudók".Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lényeg, hogy óvakodj a sötétzöldektől.
- 3 likes
Komment
-
Én is gondolkodtam rajta sokat de végül arra jutottam hogy lehet hogy jobb ha a többiek is hallanak az ügyről, nyilván én sem szívesen borzolom mások idegeit fölöslegesen.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is láttam tegnap, de nem mertem ide hozni a fórum lelkinyugalma miatt!
Jóakarót bárki szerezhet a tevékenység méretétől függetlenül....Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseŐ ahogy látom eléggé nyíltan csinálta, meg jó sok autóról van itt szó, én szerintem a legtöbbünknél nincs ilyen volumen tehát nem kell félni, hacsak nincs egy jóakaró az utcában.
Az meg hogy valaki szereti ezt csinálni és van több autója is azt legjobb tudomásom szerint egy törvény sem tiltja. Ahogy azt sem hogy a sajátodon dolgozz.
(Ennyi erővel engem is elővehetnének mert a gyári emelővel hátsó lengéscsillapítót cserélte, olaj utántöltés, stb...)
Ez ostobaság, azt hinné az ember a fejlett nyugaton ettől több eszük van.Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert a motorháztetőt még csak kinyitni sem szabadott
- 2 likes
Komment
-
Ha valaki nem kér meg rá soha a közvetlen környezetedből, hogy javítsd meg a biciklijét vagy a fűnyíróját akkor az már gyanúspasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Titus! Sajna mindenütt van legalább egy "fedett ügynök"...
, de lehet, hogy csak egy műszaki vénával megáldott szintén otthon barkácsoló
Én azért gondoltam a mennyiségre, mert a levélben is az olaj, folyadékok és gumik mennyiségét hangoztatja a ,,kedves" Ügyfél. Ha csak 2-3 autóról lenne szó ott ez elhanyagolható még a Hivatal szemében is. Meg egy bontónak nevezi a helyet. Szerencsére még semmilyen törvény nem tiltja az otthoni szerelést. Ez a bejelentés sem arra ment rá, hanem a veszélyes hulladékokra, ami nagyon divatos manapság.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJóakarót bárki szerezhet a tevékenység méretétől függetlenül....
Túlszabályozott minden. Egy ismerősünk aki '56-ban disszidált azért költözött Svájcból vissza, mert pl ha csak ki akart lovagolni a határba, akkor ahhoz egy útvonalengedélyt kellett kérnie a lóra...jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz ostobaság, azt hinné az ember a fejlett nyugaton ettől több eszük van.
- 2 likes
Komment
-
Na igen, de semmi ilyesmit sem találtak. És mint kiderült egyik autó sem minősült hulladéknak az állításaikkal szemben.....Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn azért gondoltam a mennyiségre, mert a levélben is az olaj, folyadékok és gumik mennyiségét hangoztatja a ,,kedves" Ügyfél.
Elhiszem hogy tényleg vannak akik megfelelnének a levélben leírtaknak de ha hihetünk a videóban bemutatottaknak (egyelőre nincs okom kételkedni) akkor az ő esete pont nem illik bele abba a profilba.
/SZERK
Egyik motoros youtuber aki németbe lakik anno írta pl hogy valamelyik lakó állandóan fölnyomta hogy ha le merészelte ápolni a láncot merthogy ő szerel ami tilos.....Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTúlszabályozott minden. Egy ismerősünk aki '56-ban disszidált azért költözött Svájcból vissza, mert pl ha csak ki akart lovagolni a határba, akkor ahhoz egy útvonalengedélyt kellett kérnie a lóra...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 júl. 07, 10:46.
- 2 likes
Komment
-
Teljesen igazad van. Azokat kapják csak el, akik egy földút mellett leburítják a törött lökhárítókat, használt gumikat, üléseket és ajtókárpitokat. Én elirányítottam volna oda őket, aztán ha az az ember megvan jöhetnek vissza. Persze úgysem találták volna meg.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElhiszem hogy tényleg vannak akik megfelelnének a levélben leírtaknak de ha hihetünk a videóban bemutatottaknak(egyelőre nincs okom kételkedni) akkor az ő esete pont nem illik bele abba a profilba.
Fel kellett volna jelenteni kukkolásért, vagy valami hasonló buta jogcímen. Az intézkedőknek biztos megvoltak az adataijagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseállandóan fölnyomta hogy ha le merészelte ápolni a láncot
- 3 likes
Komment
-
A házmester vagy mi a tök van náluk nem ad ki ilyen infót és a konfliktust se vállalja hogy felhomályosítsa az idiótáját hogy mi az hogy karbantartás......Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFel kellett volna jelenteni kukkolásért, vagy valami hasonló buta jogcímen. Az intézkedőknek biztos megvoltak az adatai
- 1 like
Komment
-
Ezek szerint az emberek nagy része kussol és meghúzza magát, nehogy valami árnyékban leselkedő ,,jóakaró" embertársa feljelentse... Ameddig békén hagyják őket jól érzik magukat.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem ad ki ilyen infót és a konfliktust se vállaljaUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 08, 22:25.
- 2 likes
Komment
Komment