Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hacsak nincs egy jóakaró az utcában.
    Szervusztok! Titus! Sajna mindenütt van legalább egy "fedett ügynök"...
    A lényeg, hogy óvakodj a sötétzöldektől.
    Óh.... A sötétek. Agyament, elvak(ított)ult "mindent jobban és ügyesebben tudók".

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én is láttam tegnap, de nem mertem ide hozni a fórum lelkinyugalma miatt!
      Én is gondolkodtam rajta sokat de végül arra jutottam hogy lehet hogy jobb ha a többiek is hallanak az ügyről, nyilván én sem szívesen borzolom mások idegeit fölöslegesen.

Ő ahogy látom eléggé nyíltan csinálta, meg jó sok autóról van itt szó, én szerintem a legtöbbünknél nincs ilyen volumen tehát nem kell félni, hacsak nincs egy jóakaró az utcában.
      Jóakarót bárki szerezhet a tevékenység méretétől függetlenül.... Az meg hogy valaki szereti ezt csinálni és van több autója is azt legjobb tudomásom szerint egy törvény sem tiltja. Ahogy azt sem hogy a sajátodon dolgozz.
      (Ennyi erővel engem is elővehetnének mert a gyári emelővel hátsó lengéscsillapítót cserélte, olaj utántöltés, stb...)

mert a motorháztetőt még csak kinyitni sem szabadott
      Ez ostobaság, azt hinné az ember a fejlett nyugaton ettől több eszük van.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szervusztok! Titus! Sajna mindenütt van legalább egy "fedett ügynök"...
        Ha valaki nem kér meg rá soha a közvetlen környezetedből, hogy javítsd meg a biciklijét vagy a fűnyíróját akkor az már gyanús, de lehet, hogy csak egy műszaki vénával megáldott szintén otthon barkácsoló
        jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Jóakarót bárki szerezhet a tevékenység méretétől függetlenül....
        Én azért gondoltam a mennyiségre, mert a levélben is az olaj, folyadékok és gumik mennyiségét hangoztatja a ,,kedves" Ügyfél. Ha csak 2-3 autóról lenne szó ott ez elhanyagolható még a Hivatal szemében is. Meg egy bontónak nevezi a helyet. Szerencsére még semmilyen törvény nem tiltja az otthoni szerelést. Ez a bejelentés sem arra ment rá, hanem a veszélyes hulladékokra, ami nagyon divatos manapság.

Ez ostobaság, azt hinné az ember a fejlett nyugaton ettől több eszük van.
        Túlszabályozott minden. Egy ismerősünk aki '56-ban disszidált azért költözött Svájcból vissza, mert pl ha csak ki akart lovagolni a határba, akkor ahhoz egy útvonalengedélyt kellett kérnie a lóra...

Komment

Én azért gondoltam a mennyiségre, mert a levélben is az olaj, folyadékok és gumik mennyiségét hangoztatja a ,,kedves" Ügyfél.
          Na igen, de semmi ilyesmit sem találtak. És mint kiderült egyik autó sem minősült hulladéknak az állításaikkal szemben..... Elhiszem hogy tényleg vannak akik megfelelnének a levélben leírtaknak de ha hihetünk a videóban bemutatottaknak (egyelőre nincs okom kételkedni) akkor az ő esete pont nem illik bele abba a profilba.

/SZERK
          Túlszabályozott minden. Egy ismerősünk aki '56-ban disszidált azért költözött Svájcból vissza, mert pl ha csak ki akart lovagolni a határba, akkor ahhoz egy útvonalengedélyt kellett kérnie a lóra...
          Egyik motoros youtuber aki németbe lakik anno írta pl hogy valamelyik lakó állandóan fölnyomta hogy ha le merészelte ápolni a láncot merthogy ő szerel ami tilos.....
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 júl. 07, 11:46.

Komment

Elhiszem hogy tényleg vannak akik megfelelnének a levélben leírtaknak de ha hihetünk a videóban bemutatottaknak(egyelőre nincs okom kételkedni) akkor az ő esete pont nem illik bele abba a profilba.
            Teljesen igazad van. Azokat kapják csak el, akik egy földút mellett leburítják a törött lökhárítókat, használt gumikat, üléseket és ajtókárpitokat. Én elirányítottam volna oda őket, aztán ha az az ember megvan jöhetnek vissza. Persze úgysem találták volna meg.
            állandóan fölnyomta hogy ha le merészelte ápolni a láncot
            Fel kellett volna jelenteni kukkolásért, vagy valami hasonló buta jogcímen. Az intézkedőknek biztos megvoltak az adatai

Komment

Fel kellett volna jelenteni kukkolásért, vagy valami hasonló buta jogcímen. Az intézkedőknek biztos megvoltak az adatai
              A házmester vagy mi a tök van náluk nem ad ki ilyen infót és a konfliktust se vállalja hogy felhomályosítsa az idiótáját hogy mi az hogy karbantartás......

Komment

nem ad ki ilyen infót és a konfliktust se vállalja
                Ezek szerint az emberek nagy része kussol és meghúzza magát, nehogy valami árnyékban leselkedő ,,jóakaró" embertársa feljelentse... Ameddig békén hagyják őket jól érzik magukat.
                Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 08, 23:25.

Komment

Ezek szerint az emberek nagy része kussol és meghúzza magát, nehogy valami árnyékban leselkedő ,,jóakaró" embertársa feljelentse... Ameddig békén hagyják őket jól érzik magukat.
                  Gondolom valami olyasmi, nem laktam eleget Németországban hogy megtapasztalhassam az ott élők sötét oldalát. Mindenesetre én nem vagyok az a típus aki csak úgy befogja, nem is szokott tetszeni melóba pár embernek. Főleg a "főnököknek"......

Komment

én nem vagyok az a típus aki csak úgy befogja, nem is szokott tetszeni melóba pár embernek. Főleg a "főnököknek"......
                    A főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve. Ameddig jól csinálod a dolgodat nem kell aggódnod. Persze én nem dolgoztam az Audiban, lehet mások a szempontok. Azt viszont tudom, hogy az egészségügyi szünettől kezdve kb az orrfújásig meg van határozva, hogy hányszor és mennyi ideig lehet mindent is csinálni. Ez van, a német az szigorú fajta, de nemhiába.

Komment

Én valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani, főleg ne mutassa meg miként lehet jól elkészíteni valamit .Nem azért fizetek ,hogy a saját fejed után menj !!!!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Én valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani,
                        Egyetértve... Gyakran előfordul, hogy én - a laikus - félve ugyan, de vitába szállok a felkent szakemberrel, aztán a végén kiderül, hogy nekem volt igazam. Akár büszke is lehetnék, de inkább aggaszt a dolog.

Komment

A főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve.
                          Ezt majd inkább találkozón vesézem ki......

Komment

Csak sikerőlt, LAPTOP Neha betőt tEveszt,

Komment

Ez igy jo nagy szar,

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X