Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bocs, hogy nem nyomok "teccik"-et!
    Hát erre én se nyomnék, a faxom kivan a lufi módjára felfújt árakkal és sajnos amíg a "szomszédban" "kupi" van nem is fog megállni.....

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a mostani S51 4seb. nem éri el a 60-at. Úgy indulok, hogy 3-4-et kell rúgni hogy beinduljon, néha többet is, aztán a berügó fél mozdulatára is indul
      Üzemanyagból kap rendesen?
      emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ha megnézed a STIHL kezelési utasítását, abban le van írva, hogy STIHL olajjal 1:50 a keverési arány., minden más olajjal 1:20.
      Ez viszont nem Stihl gép, ennek jár a több anyag. Egy igazi Star-tól nem szabad sajnálni
      Husqvarna olajjal sem jó a 1:50? Lehet ám csak marketingfogás, hogy leminősítik az egyéb olajokat.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez viszont nem Stihl gép, ennek jár a több anyag. Egy igazi Star-tól nem szabad sajnáln
        Itt jegyezném meg, hogy én mindenben 1:50-es STIHL olajat használok Pannóniába, permetezőbe, stb. A permetezőt kb. 1994 óta használom, így eddig még nem szólt hogy nem tetszik neki, pedig a tankon rajt van, hogy 1:20-ast kér.
        A Pannónia nem mérvadó mert nem mentem vele 20km-t

Komment

Hogy Ti miket tuttok' En meg megveszem azt aminek megteccik a doboza. Meg rajta van sok varázsige,

Komment

Ha sikerul megvennem tanyát...veszek lovat is, Oszt mán nem is erdekel a olaj..a lo nem fustol.

Komment

a tankon rajt van, hogy 1:20-ast kér.
              Az jó vastag keverék. Pedig 94-ben már jó 2T olajokat lehetett kapni. Mondjuk a 3 éves orosz(de gondolom kínai) fűkaszámhoz is 1:25 arányt írnak elő. Én viszont azt betartom 100-as benzinnel keverve, de a membrán az nem méltányolta az igyekezetemet, és egyre rosszabbul bírja a térdig érő gazt. Még a kisebb 20 éves Stihl fog kihúzni a bajból a végén 1:50-es keverékkel.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Az jó vastag keverék. Pedig 94-ben már jó 2T olajokat lehetett kapni.
                Ez éppen egy HARDI, Neked illik ismerni, mint márkát.

Komment

egy HARDI
                  Hallottam már a hírét Permetezőben afölött talán nincs is semmi.

Komment

Mindezek után azt hiszem abban azért megegyezhetünk, hogy az olaj, az egy hálás téma.

Komment

Üdvözlök mindenkit!
                      Legelőször is szeretnék mindenkitől elnézést kérni az eddigi nagy hallgatásomért.
                      Eléggé elfoglalt vagyok, de tudom, ez nem mentség, de ez van.
                      Idén márciusban üzenetben megkeresett Brazíliából egy Vitor Luiz nevű úr Strigon ME-250 marógép gépkönyv fordítással és nyelvhelyesség ellenőrzéssel kapcsolatban, mivel valahol vett egy ilyen marógépet.
                      Azóta levelezünk egymással privát üzenetben.
                      Ő Angolul, én Magyarul írunk.
                      Mert hát a Google Fordító a barátunk.
                      Most is épp ellenőrzök egy dokumentumát ennek a gépnek nyelvhelyességileg és szakmai - műszaki szavak miatt.
                      Ezekben a "beszélgetésekben" semmi titkos nincs. Úgyvélem. Mégiscsak egy gépkönyvről van szó.
                      Hogyan tudnám a privát üzenetemből áttenni ezeket a "beszélgetéseket" mondjuk az általam feltett Strigon ME-250 marógép gépkönyv mellé, mert nem találok ilyen Strigon ME-250 csoportot.
                      Vagy, ha tudtok valami jobb megoldást, megköszönöm.

Előre is köszönöm a segítséget.
                      Attached Files

Komment

Ma kaptam a tisztelt NAV-tól egy levelet, miszerint fizessek 6000 ft büntetést. Oka : Nem irattam át 15 napon belűl, a 23 éve VÉGLEGESEN KIVONT motoromat.

Komment

Na egy ilyet én is kaptam a Trabantomról. Azt mondjuk csak 7 éve vonták ki, de rendszám és forgalmi leadva. Az 5000+5500 Ft büntetésbe fájt. Azóta átírattam, meg biztosítást is kötöttem rá, mert az is kell az átíratáshoz, még ha nincs is forgalomban Öröm az ilyen... Nem hiszem, hogy érdemes velük beszélni, nem engedik el. Én a hátáridő legutolsó pillanatában befizettem. Addig se használják az én pénzemet.
                          Nekem előtte küldtek az okmányirodából is egy levelet, hogy kivonják a kocsit át nem íratás miatt, és ezért adjam le a rendszámokat és a forgalmit. Én felhívtam az ügyintézőt és mondtam neki, hogy nagyon szívesen leadnám de nincs nálam, hanem Tatabányán van, de átíratom ha kell, mert amúgy már forgalomból kivont gépjárműről beszélünk.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 aug. 23, 22:17.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nem irattam át 15 napon belűl, a 23 éve VÉGLEGESEN KIVONT motoromat
                            A véglegesen kivont jármű után miért kell fizetni akármit is?

Komment

Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Vagy, ha tudtok valami jobb megoldást, megköszönöm.
                              https://blog.eplm.hu/muszakiszotar/

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                VÉGLEGESEN KIVONT motoromat.
                                Az biztos nem a te motorod volt! Max vetted és azt hitted ezzel annyi az ügyintézés, Nekem is van egy végleg kivont motorom és nem fizettem semmit 34 év alatt

Most viszont jött egy levél hogy fizessek X forintot mert forgalombahelyezték az autómat
                                Hoppácska, de ki is vonták újból
                                Fellebbeztem, 5000Ft, nyertem. Visszautalják az 5ezret, de fizessek még 2333Ft-ot amivel túlfizetésben leszek. Ezt visszaigényellhetem vagy a következő autómba beszámitják. Persze online minden, e-papiron
                                Nem bonyolitja az állam a dolgokat

Ha sikerül a kivont autót megvennem, nem tudom forgalombahelyezni mert műszaki vizsgán nem felel meg. Karosszéria munka kell elöbb
                                Kiváncsi leszek a fejleményekre
                                Miért nem állhat a kertemben néhány nem forgalomképes autó és motor??

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X