horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 2 likes
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesőt volt, hogy forrasztottam!
- 3 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesőt volt, hogy forrasztottam!
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdekel valakit
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi történt, eladtad a gépet?
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDebrecen Börze, kiállítás első kimozdulásom lenne a műszakit kivéve....esik eső szép csendesen csepereg. 130Km-fedezék nélkül ,de viszket !Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2024 jún. 09, 14:42.
Komment
-
Egy óra ázás , mire odaértem sokan el ,vagy ki se pakoltak. Viszont az öreg vasat végig-vertem közel 80-al . Elmondhatom ,hogy nem hagytam magam eltántorítani.....egy élménnyel több!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy óra ázás , mire odaértem sokan el ,vagy ki se pakoltak. Viszont az öreg vasat végig-vertem közel 80-al . Elmondhatom ,hogy nem hagytam magam eltántorítani.....egy élménnyel több!!!
- 1 like
Komment
-
Nem keresek Simson fórumot, ide irom
Felraktam a cross merevitőket hogy eladom a Simsont. És nem indult. Nem kevés ideig szenvedtem a méricskéléssel, mire megmértem a gyujtókábelt is. És szakadást mutatott
Ilyen nincs, ez városi legenda! Műszerzsinórral krokodilcsipesszel bekötöttem egy gyertyát és nagy nehezen indult. Nehezen mert tele volt el nem égett üzemanyaggal mikor rugdostam
Mifelénk szombaton nyitva a motorbolt, vettem 15cm gyújtókábelt és örültem
A szomszédok nem szóltak, de a környék füstfelhőbe burkolózott Füst jót tesz a gyümölcsfák elfagyása ellen. Ezentúl erre fogok vállalkozni jópénzért,k vagy füstgenerálónak rock koncerteken
Szoval nem gondoltam volna hogy egy 15cm-es gyujtókábelen nem megy át a pár kV feszültség
- 4 likes
Komment
-
Nos barátaim mivel én egy vaskalapos fazon vagyok-e igen békülékeny így én maradok a forrasztásnál és arra a zsugor szigetelés mellett, Nekem az a privát véleményem ha a forrasz megolvad akkor ott tűz lesz és füst!! A sorkapcsos kötést is úgy tartom jónak ha a vezeték végeket előtte befuttatom . Így talán elkerülhető a nedvesség rossz hatása, Nincs bosszantóbb mikor egy zötyögős úton haladva egyszer csak a rossz kontakt miatt meg kell állni. Lehet egyéni macera de még a Skorpiós időből ragadt rám a réz pasztával leápolás. Azon a sok ajtóban lévő csaták szerettek a párában beoxidálódni. Ott kezdtem használni soha nem volt velük gondom. A motoromon is evvel van ellátva minden saru dugvillás csatlakozó és oké! Emunak szeretném üzenni időnként nézzen rá a szalonnára a hűtőben de ne nyitálja túl sűrűn mert a tavalyi konzerválás teljesen jól sikerült. A Békülési szándékom fenntartom
- 6 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehasonló kiadvány
elég sok "free" találatot hoz, az alábbit kipróbáltam, szerintem jól használható. Részegységenként van könytárakba szedve.
https://www.allcarmanuals.com/factor...A5-Typ-1K.html
- 2 likes
Komment
-
Fűkasza ugye ON lenne itt?
Partner Elektrolux 25ccm, nagyon nehezen indúlt, de indult
Tegnap óta azt játsza hogy mintha könnyebben indulna, de még 10 sec-ig se jár és leáll. Újból indul és ujból 5-10 sec pörög csak. Most rángattam vagy tizet, indúlt felpörgött aztán hiábs húztam a gázt, leállt
Mit nézzek rajta, gondolom porlasztó? Milyen elven működnek ezek hogy nincs úszóház?
Komment
Komment