korompaiistvan eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ezt láttátok már? Nagyon komoly az átalakítás. Jó jó eretnekség, de nekem akkor is tetszik itt a kocsmában meg nyugodtan lehet ilyenekről is beszélni
https://www.youtube.com/watch?v=vZXgxolem_Uwsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó jó eretnekségThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
A póz elég kényelmetlennek tűnik nekem is. A hangja viszont gyönyörű és ahogy pöcre indul azon is leesett az állam. Nem tudom mennyire nyűgösek az orosz gépek, de szerintem ez elég jó teljesítmény tőle. Jó jó látszik hogy nem sufni tuning, van rá költve rendesen. A másik amin kikerekedett a szemem amikor bedobta rükvercbe Tudom hogy ezeket gyártották így, csak még eddig nem láttam funkció közben
Komment
-
SZia TUZI ugylatszik a motorokon kivul van mas kozos elfoglaltsagunk is en mondjuk bemegyek ertuk a vizbe ugy ejtemel oket de neha kiulok en is a partra logatni a damilt a vizbe (viz alatti vadaszat termeszetesen szabadtudos merulessel tortenik es nagyon komoly szabajzattal es felszerelessel) En kiszoktam menni hajnalba 5 korul 2orat a vizbe vagyok mert 9-re megyek dolgozni igy a nap legalabb jol kezdodik . Barlangba nem jar valaki a kocsmatarsasagbol mert akkor meg lehetseges hogy talakoztunk is.
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. A hangja viszont gyönyörűmovisz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egészséges traktorhangja van XD A lengyelek brutálul nyomják Ural Dnepr Junak témában
Variáció ugyanarra a zenére:
Hát ez nem egy kímélő használat...Na ki vinné a felújított motorját egy ilyen túrára?
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom mennyire nyűgösek az orosz gépek, de szerintem ez elég jó teljesítmény tőle.
2:21-nél meg lehet látni, hogy a lengyelek többet költenek motorra, mint fogorvosra
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA másik amin kikerekedett a szemem amikor bedobta rükvercbe Tudom hogy ezeket gyártották így, csak még eddig nem láttam funkció közbenUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 17, 16:59."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése2:21-nél meg lehet látni, hogy a lengyelek többet költenek motorra, mint fogorvosra
- 2 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIdézet wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
2:21-nél meg lehet látni, hogy a lengyelek többet költenek motorra, mint fogorvosra
AZ AGYAM ELDOBOM !!! Ilyet kiszúrni !!
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAZ AGYAM ELDOBOM !!!! Ilyet kiszúrni !!
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami azt súgja nem most látta először
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz lehet ,de én akkor sem a fogsorát figyelem valakinek aki motoron ül ,hanem a motorját .
Végülis igaza van...inkább a váltóban legyen ép fogsorUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 17, 20:49.OdinHEM kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
Komment