Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ügyes technika. Én benzintankra vagy feltűnőbb helyre viszont nem tenném, mert ahhoz túl vastag. De ahogy a végén bemutatta, pl. felnire nem rossz.

Komment

UK hát nem tudod az nem szőlészeti izé hanem a Részeg kacsa virág nyelven!

Komment

aha tehát akkor ez egy pálinkáskukoricával előpácolt madár amit szupermágneses söréttelenítés után lehet sütni ( az étrendben nyilván a fűszerek is szerepelnek)

Komment

Szép estét minden sörkedvelőnek .

Még korábban tönkrement a váltó a babettában, elég csúnyán kerregett szerencsétlen, most ki is derült hogy miért:

Ez se lesz olcsó buli ahogy elnézem, egy komplett váltó rendel -.-' .

Illetve a dugónak se kéne így kinéznie alig egy év után:
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 25, 21:22.

Komment

Illetve a dugónak se kéne így kinéznie alig egy év után:
            Gyanítom, hogy vagy kicsi gyűrűhézagot hagytál, és a betapadt gyűrű a melegtől elvesztette a rugalmasságát, vagy a hengerfurat ovális, és a miatt nem tudnak a gyűrűk tömíteni.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

vagy a hengerfurat ovális, és a miatt nem tudnak a gyűrűk tömíteni.
              Hm, most hogy mondod a dugót nem tudom körbefordítani a hegerben mert elkezd szorulni . De megnézem még egyszer holnap...

/SZERK
              Körbefodulni körbefordul de érezhető némi ellenállás félúton, illetve (legalábbis számomra) aggasztó sérüléseket találtam:
              https://dl.dropboxusercontent.com/u/...6/DSC00775.JPG
              https://dl.dropboxusercontent.com/u/...6/DSC00776.JPG
              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 26, 19:06.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Körbefodulni körbefordul de érezhető némi ellenállás félúton, illetve (legalábbis számomra) aggasztó sérüléseket találtam:
                Innen nézve úgy tűnik, hogy lesz egy szép új dugattyúd és hengered.

Komment

Ezt találtam ma a postaládámban:

Komment

És itt van még egy gyönyörűség:

Komment

Ha már az Indian-nél tartunk, az egyik kedvenc videóm:
                      https://www.youtube.com/watch?v=Hy0BRcAk-kg
                      Különösen 1:00 után, amikor már végre hagyják békésen pöfékelni a törzsfőnököt

Komment

Ez se lesz olcsó buli ahogy elnézem, egy komplett váltó rendel -.-' .
                        Mi ette meg így a fogaskereket?
                        Nekem egyszer Romet prudukált hasonlót. 1-esben, nagy fordulatnál leesett a lánc, hirtelen megfogta a váltót, és ledarálta a fogaskereket, csak 1 foga maradt .

Komment

Én se tudom sajnos, most voltam 2 motoros boltba, majdnem megvan minden csak a szabadonfutó hiányzik(maga a fogaskerék megvan) :/ ...

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Innen nézve úgy tűnik, hogy lesz egy szép új dugattyúd és hengered.
                          Hát majdcsak nem... Most várom hogy hozzák a kompresszort úgyhogy nem tudtam még megnézni rendesen, de így elsőre nem vettem észre semmilyen sérülést a hengeren... Amint lesz időm viszem is át az autómosóba lecsutakolni utána meg meglesem közelebbről is mi a szitu.

/SZERK
                          Meglestem a dugót és a hengert is. Hengeren semmi, a dugón lévőket pedig nem éreztem túl mélynek amikor áthúztam rajtuk az ujjamat... De biztos ami biztos új dugó+henger fúratás...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 27, 19:24.

Komment

Ez is Indian: Viszont vadonatúj gyártás. Kiwi Indian Motorcycles
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én se tudom sajnos, most voltam 2 motoros boltba, majdnem megvan minden csak a szabadonfutó hiányzik (maga a fogaskerék megvan) :/ ...
                              Mennyiből fog megállni a javítás?

Komment

Jó kérdés, egy biztos, iszonyat pechszériám van... -.-' A váltó önmagában se olcsó poén sajnos, most még erre jön a fúratás+dugó :/ .
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 28, 20:27.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X