Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
aha tehát akkor ez egy pálinkáskukoricával előpácolt madár amit szupermágneses söréttelenítés után lehet sütni ( az étrendben nyilván a fűszerek is szerepelnek)
Még korábban tönkrement a váltó a babettában, elég csúnyán kerregett szerencsétlen, most ki is derült hogy miért:
Ez se lesz olcsó buli ahogy elnézem, egy komplett váltó rendel -.-' .
Illetve a dugónak se kéne így kinéznie alig egy év után:
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 25, 21:22.
Illetve a dugónak se kéne így kinéznie alig egy év után:
Gyanítom, hogy vagy kicsi gyűrűhézagot hagytál, és a betapadt gyűrű a melegtől elvesztette a rugalmasságát, vagy a hengerfurat ovális, és a miatt nem tudnak a gyűrűk tömíteni.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Ha már az Indian-nél tartunk, az egyik kedvenc videóm: https://www.youtube.com/watch?v=Hy0BRcAk-kg
Különösen 1:00 után, amikor már végre hagyják békésen pöfékelni a törzsfőnököt
Ez se lesz olcsó buli ahogy elnézem, egy komplett váltó rendel -.-' .
Mi ette meg így a fogaskereket?
Nekem egyszer Romet prudukált hasonlót. 1-esben, nagy fordulatnál leesett a lánc, hirtelen megfogta a váltót, és ledarálta a fogaskereket, csak 1 foga maradt .
Innen nézve úgy tűnik, hogy lesz egy szép új dugattyúd és hengered.
Hát majdcsak nem... Most várom hogy hozzák a kompresszort úgyhogy nem tudtam még megnézni rendesen, de így elsőre nem vettem észre semmilyen sérülést a hengeren... Amint lesz időm viszem is át az autómosóba lecsutakolni utána meg meglesem közelebbről is mi a szitu.
/SZERK
Meglestem a dugót és a hengert is. Hengeren semmi, a dugón lévőket pedig nem éreztem túl mélynek amikor áthúztam rajtuk az ujjamat... De biztos ami biztos új dugó+henger fúratás...
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 máj. 27, 19:24.
Komment