Bárcsak ott járnék már én is, hogy dugul meg kaparászik, de még messze az alagút vége... Rosszabb pillanataimban nyomaszt is a dolog, de szerencsére messze a méh 
Köszi horex a fotókat, nem láttam még ilyet! Én is lefotóztam a cuccaim, nekem a membrán helyén a cikkszám van mindhárom szelepfedélen, ha gyári az a membrán, hol van a tiéden? Az olajtartályaimon hiányzik a felső csavar helye. A másik képen a lyukas furat:

Tehát itt vagyok egy membrános bal blokkféllel és egy membrán nélküli szelepfedéllel, eszerint nem fognak olajat kapni a szelepeim
Jól gondolom, hogy a blokkfélben lévő membrán megszüntetése a megoldás? Nem lesz így a dugattyú mozgásától "túlnyomásos" a rendszer?
Másik dolog, szerintetek mi célja volt annak az alsó hengeres valaminek, ami csak a vashengerfejes blokkon van? Egy vonalban van a váltótengellyel, csak nem létezett baloldali váltós? Vagy ez még ugyan abban a formában lett öntve, mint a Victoria KR35-é?

Köszi horex a fotókat, nem láttam még ilyet! Én is lefotóztam a cuccaim, nekem a membrán helyén a cikkszám van mindhárom szelepfedélen, ha gyári az a membrán, hol van a tiéden? Az olajtartályaimon hiányzik a felső csavar helye. A másik képen a lyukas furat:
Tehát itt vagyok egy membrános bal blokkféllel és egy membrán nélküli szelepfedéllel, eszerint nem fognak olajat kapni a szelepeim
Jól gondolom, hogy a blokkfélben lévő membrán megszüntetése a megoldás? Nem lesz így a dugattyú mozgásától "túlnyomásos" a rendszer?Másik dolog, szerintetek mi célja volt annak az alsó hengeres valaminek, ami csak a vashengerfejes blokkon van? Egy vonalban van a váltótengellyel, csak nem létezett baloldali váltós? Vagy ez még ugyan abban a formában lett öntve, mint a Victoria KR35-é?

Ez a szelepfedeles membrán és a tartályon a felső kivezetés akkor ha jól értem nem gyári, de ajánlott megoldás. Csak már olyan szépen lefújtam a legszebb tartályomat
igaz akkor kell egy szelep is bele :gondolom alul van a kivezetés

Komment