e már,hogy egy 125-ös többet egyen mint a CZ 350!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz karburálás
Collapse
X
-
taluga kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
-
80-nál többet csutka gázon sem megy szerény 65 kilóm alatt
Még az őse, az ES125 is tudja a 90-et
http://www.mz-es.de/mz-es-125-150/mz...-kfz-brief.jpg
Szétszedés előtt, kopott hengerrel az enyém is tudta.
- - - Updated - - -
4,5 L/100 km lett. Ez az első rossz pontja az Ts 125-nek
Annak előtte a Simsonom a 3.5-et. Szerintem 3.5-4 nél lejjebb nem érdemes reménykedni.
A ménest etetni is kellUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 márc. 24, 19:51.
- 5 likes
Komment
-
Az egyik barátom 125 ös Csúzli Mzvel 2,3 literrel jár úgy hogy van rajta plexi+lábvédő lemez+rezonátor dob. A tiéddel valami nagy gond van. Jah 110km/h max. A gyári kipuffal 100km/h a fogyasztás pedig 2,5l.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2016 márc. 24, 20:43.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
esetleg a szívató nem zár jól
Ha ez a baj,hogyan tegyek bele másikat ha azzal meg nem veszi föl a gáz csak hörög?
Látom vegyesek a tapasztalataitok fogyasztás a sebesség terén!
Az egyik barátom 125 ös Csúzli Mzvel 2,3 literrel jár úgy hogy van rajta plexi+lábvédő lemez+rezonátor dob. A tiéddel valami nagy gond van. Jah 110km/h max. A gyári kipuffal 100km/h a fogyasztás pedig 2,5lUtoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2016 márc. 24, 21:09.Lemezjáték és taluga kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Mármint hogy a szivatón keresztül állandóan kapja a plusz üzemanyagot?
Ha ez a baj,hogyan tegyek bele másikat ha azzal meg nem veszi föl a gáz csak hörög?
Bontóban nézelődjetek, de lehet abba kapni jó méretűt újat is. Én is vettem az enyémbe.
- 4 likes
Komment
-
Igen, gyárival. Érdekes módon a rezonátor felrakása után kevesebbet evett. Nagyon rajta van ezen a fogyasztás témán, az egyetlen változtatás a motoron, hogy hengergörgös csapágyak és vitonos szimmeringek vannak a fötengelyen, ami már a tügörgös változat.taluga kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Vettünk egy újat,ami vékonyabb volt
Egyébként az elöregedett, megkeményedett gumidugó valóban okozhat zavart.
- 4 likes
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe a fogyasztás sokkal zavaróbb számomra. Ne már,hogy egy 125-ös többet egyen mint a CZ 350!
Először precízen be kéne lőni a gyújtását, aztán szétszedni a karbit, és gyári fúvókákkal, gyári tűvel összerakni + beállítani az úszószintet. Innen aztán már lehet finomhangolni. 3-3,5 liter környékén lenne reális fogyasztása szerintem.
A hangjából ítélve én inkább gyújtás környékén nézelődnék először. Mennyire van állítva most?
Az alapjárati 35, a fő 90, az indító 70.
Gyújtás: fhp előtt 2,5-3 mmUtoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2016 márc. 25, 13:23.
- 6 likes
Komment
-
Amikor beleszereltük az újat,egyszerűen nem fogadott gáz a motort. 1 órát állítgattuk a karburátort mire rájöttünk,hogy ez okozza a bajt, visszatettük a régit,azóta jó. Lehet,hogy itt van a kutya elásva? Mármint hogy a szivatón keresztül állandóan kapja a plusz üzemanyagot?
Ha ez a baj,hogyan tegyek bele másikat ha azzal meg nem veszi föl a gáz csak hörög?Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2016 márc. 25, 19:43.
- 4 likes
Komment
-
Hétvégi események:
karburátorpucolás, súber visszakerült fölülről a 2. rovátkába, úgy szívatógumit raktunk bele (réginek kicsit kopott volt az alja),leszereltük a lábvédőt.
Így 4 L-re sikerült csökkenteni a fogyasztást,de akárki akármit mond ezt még mindig sokalljuk. í(70-es tempó városon kívül) Gessztivel ma személyesen beszéltünk a gyújtsáról, valamikor beállítja majd, reméljük ez megoldja a problémát."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Ricsi95D
Így 4 L-re sikerült csökkenteni a fogyasztást,de akárki akármit mond ezt még mindig sokalljuk. í(70-es tempó városon kívül) Gessztivel ma személyesen beszéltünk a gyújtsáról, valamikor beállítja majd, reméljük ez megoldja a problémát.
A gyújtásbeállítás még lehet opció, bár ehhez már nagyon rossz gyújtás kell...
Milyen módon méred a fogyasztást? ha rövid távon mész vele, könnyen csalhat a számítás.
A legbiztosabb, ha tele tankolod, lemégy vele tartalékig, az vagy 3-400 km, és újra rátankolva méred ki.
(Én annak idején próbálkoztam infúziós üveggel, baromira fals eredmények jöttek ki a kis mennyiség miatt...)Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2016 márc. 28, 22:11.
- 3 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gyújtásbeállítás még lehet opció, bár ehhez már nagyon rossz gyújtás kell...
- 2 likes
Komment
Komment