Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia megszorulás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• ptm004
    replied
    Berta-ekat kérdezted mar? Berta Dugattyú - dugattyú gyártás, egyedi dugattyú készítés
    Miért pont 19?

Leave a comment:

• Cooter
    replied
    Uraim !
    Hol tudok 19mm csapszegfuratú dugattyút vásárolni egyhengeres Pannóniához?Illetve érdeklődnék h milyen lehetőségek vannak,vagy milyen gyártmányút lenne érdemes vásárolnom.Minden érdemi hozzászólást előre is köszönök !

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    -t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az „elsőtől az utolsó szóig” minden ül az én oldalkocsisomra. Azért az a vérpezsdítő gyorsulás, az nagyon felizgatott!
    Igen igy vagyok a benzinkuton,és jönnek a kérdéseim.
    Akkor az én autóm jobban gyorsul a szomszédénál?kevesebbet fogyaszt?500000-helyett 550000-ezret is kibir felujitás nélkül?ritkábban kell olajat cserélni?Normális körülményekkel haszált jármüveknél csak "üzlet"a jobb olaj ,és üzemanyag.
    Tudjuk miért hülyitenek bennünket,csak egy dolog számit a profit.Senkit nem érdekel,csak valahogy el kell adni azt a sok fulle-xtra-max!!! anyagot,és mivel nincs annyi verseny igy az utcai jármüvekre sózzák.
    Ha annyira jó a szintetikus,miért nem lehet egy lazább-illesztésü mototba beletölteni?Pl.hoffer-szerintem megragadna,és ekkor már borul is a tökéletes olaj nimbusza,persze lehet mondani,hogy nem jó a motor,de hagyományos olajjal még sokáig üzemelne!

Leave a comment:

• ptm004
    replied
    Na igen, a reklám szöveg egy kissé bugyuta, de ettől függetlenül az olaj jo. Nem jobb mint a szintetikus repsol, legalábbis nem érezhető ezeknél a technikaknal, de kevésbé kokszosodik es nem gátolja az egest összehasonlítva a fűnyíró kaszában használt olajjal.

Leave a comment:

• -t5-
    replied
    AUTOT
    "Gyorsan ég, így nagyon gyors gázreakciókat, vérpezsdítő gyorsulást tesz lehetővé. A Castrol Power 1 Racing 2T 1:50 keverési arányig valamennyi korszerű európai és japán gyártmányú kétütemű motorhoz alkalmas."

Isteni! Ez kell a T5-be!
    Az "elsőtől az utolsó szóig" minden ül az én oldalkocsisomra. Azért az a vérpezsdítő gyorsulás, az nagyon felizgatott!

Leave a comment:

• ptm004
    replied
    En castrol 2T racinget használok. Elég jo es nem is drága.
    AUTOT

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    A használatban lévő, jelenleg működő kétütemű szerkezeteimhez MOL Arol 2t-t használok (Dongó, Robi55 kapa, Babetta, mind 1:33-mal). Nincs vele sok bajom. Igaz, amikor a Róbert kapa motorját meg kellett bontani, igen nagy mennyiségű korom lakott benne.
    Úgy tervezem, ha a nagymotor is belép a használatban lévő járgányaim körébe, áttérek a Repsol 2t-re. Többen dicsérték már itt is..

...no, meg is találtam a témát, ahol erről folyt az eszmecserélgetés:

http://veteran.forum.hu/veteranok-ha...torolajok-488/
    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 25, 13:12.

Leave a comment:

• Igrich
    replied
    Milyen márkájú olajat használtok a benzin keverékhez? Köszi a tanácsokat a válaszolóknak!

Leave a comment:

• Bepa
    replied
    sziasztok!

Olyan problémám van, hogy van egy T 5.H motorpm, és a motorját most újítom fel(csapágy, szimering stb). A dugattyúm az olyan szintem csörgött, hogy cserére szorul. A csapszeg furatot a csapszer kirágta föl-le irányba. Lóg mint bíróseggébe a ló...sz. Na a lényeg, hogy kell nekem egy +1 méretű dugó gyáriba használatlan. Tudom ez szinte lehetetlen. Valaki tudna mondani egy olyan márkát vagy gyártmányt utángyártottba amit érdemes beletenni? Nem az árukkal van bajom az utángyártottnak, hanem egy batyu f...szt nem ér a legtöbb.(állítólag) Pl az indiai Ambika(aszem) nagyon gyér volt az egyik barátoméba. Berta dugattyúról valakinek van tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget! Egyszer szeretném normálisan megcsinálni!

Leave a comment:

• dino125ad
    replied
    Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csináltam 1-2 NSU-t is és van egy fickó németországban az NSU Motzke,és nála az utolsó csavarig mindent meg tudsz hozzá venni,nem biztos h olcsóbban megúszod ha magadnak gyártod le a dolgokat. Ha érdekel megadom az elérhetőségeit !
    Köszönöm, ismerem - talán - az összes németországi NSU alkatrész kereskedőt! Sőt most is rendeltem Motzke-től, de a vezérműtengely az más! Ez több egyszerű alkatrésznél! Később egy másolóköszörűt is szeretnék gyártani a további tengelyekhez....

Veterán fórum - dino125ad - Blogok
    Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2013 márc. 01, 15:19.

Leave a comment:

• Cooter
    replied
    dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Dehogy titkos! NSU Max-hoz!
    Csináltam 1-2 NSU-t is és van egy fickó németországban az NSU Motzke,és nála az utolsó csavarig mindent meg tudsz hozzá venni,nem biztos h olcsóbban megúszod ha magadnak gyártod le a dolgokat. Ha érdekel megadom az elérhetőségeit !

Leave a comment:

• dino125ad
    replied
    Mihez készítel vezérműtengelyt?
    Dehogy titkos! NSU Max-hoz!

Leave a comment:

• Hajtókar
    replied
    Méretre stimmelő, vagy abból kialakítható dugónál vigyázz, mert a japcsik közt sok a nicasil henger, teljesen más a gyűrűanyag, gyűrűvég stiftelésre is, nehogy ablakba fusson. Egyébként a sok motorolajtól is jobban melegszik. Saját tapasztalat 88-ból: 35O-es jawa californiám agyon generálozva , gyári új cuccokkal, legjobb gépműhely, laboratóriumban összerakva, csörgött minden beállítással, kulcs kihúzása után még utógyújtás-röfögés. Bécsből hazafele jövet a sóherség hozta meg a megfejtést. Nem volt az osztrák kútnál keverékoszlop, külön vettünk tubusban mobil 2T-ét, nem maradt pénz a tankolás után csak annyi olajra, hogy kb. 6O:1 lett a keverék. Hibátlan lett,sokal jobb hang, csörgés megszűnt, utóröfögés is. Utána itthon is ilyet kevertem hozzá, sosem volt gond, marhajó motor volt, ETZ killer, 16O végseb.

Leave a comment:

• Cooter
    replied
    dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    vezérműtengely projektemhez is azt választottam.
    Mihez készítel vezérműtengelyt? Vagy ez valami titkos projekt?

Leave a comment:

• dino125ad
    replied
    Mi is BC3-at használunk.
    Köszi Cooter!

Akkor a BC3-nál eddig senki nem tud jobbat! Én a vezérműtengely projektemhez is azt választottam.
    Bár szükségem lenne GO3-as anyagra is -csapágynak -de eddig még nem találtam olyan helyet ahol vehetnék kevesebb mint 6 méteres szálat! Ha tudtok ilyen helyet szóljatok!

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X