Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  jandoarpad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Ellopták talán?
  Ez is egy magyarázat ,
  Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  gyorsan szétszedte,
  Meg ez is lehet. Mindkettőnek van valóságtartalma .

  Komment


   Itt nalunk Taljanba ha egykerekezel vagy gyorshajtas vagy hasonlo dolgokkal megfognak akkor sok esetben a buntetesen felul adminisztrativ leallitazt rendelnek el a motor a tied sot meg kell nevezned egy helyet ahol tarolod mert az ido amig tart a buntetes johetnek ellenorizni .De le is vehetik a rendszamot vegleg is akkor ha szerencseg van rad bizzak az orzest akkor szetszeded es eladod az alkatreszeket ugyan is csak a vaz amin szam szerepel a forgalmiba azt meg leadod a bontoba.Ha lefoglaljak es nem nalad van akkor vagy fizetsz a tarolasert kijelolt helyenami nem kifizetodo igy bontoba vegzi.

   Komment


    Ducati 50ccm.. Nagyon precíz kis szerkezet. Előkészítettem a szétszedéshez (csak mert belső szimmeringes) a kisbaltát,pajszert,+ spéci cuccokat... de szinte kézzel széthúztam. Na akkor kezdődött a meglepi,mert rugók,golyók ugráltak...görgők potyogtak. A második képen talán láthatók a fokozatbiztosító golyókat benntartó rugók a csőtengelyen... nos ezeket a csapágy belső gyűrűje tartja helyen. A másik tengely minkét fele görgőzött. Nem kis agyalás volt hogyan rakjam össze tuti módon,de már kész

    Komment


     Persze új o gyűrűket is kapott,ne legyen olajfogyasztás ami szennyezné a környezetet.. Ma este kerül a helyére,utána az izommunkának vége,s lehet agyalgatni a bovdenezésen s az elektromos rendszeren.

     Komment


      -.....................

      Komment


       A kis Ducati gyujtórésze az 50-es évekből... szerintem kortársaihoz hasonlítva igen precíz szerkezet. A megszakító zárását lassúnak itéltem,ezért feszítettem a rugón. Viszont mikor a tengelyrezáró biztgyűrűt visszatettem...a hiba újra jelentkezett. Megoldásként a texbakelit síkbacsiszolását választottam. Icipici anyagelvétel elegendőnek bizonyult... nem csak jónak tűnik... hanem az is lesz. Ez csütörtöki történet...azóta helyen van beálítva egyebekkel... mert hétvégén ivás+ örömködés van.. Jöv héten szaggatom a bajszát.. Kb 30Km/h..
       Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 febr. 28, 20:05.

       Komment


        Hiába pihi... jelenleg még a Guzzi 500GTS pár kimaradt alkatrészét füllerezem... de ez már csak játék a többihez képest. Fotó majd ha kezd összeállni. 1928-as a gép.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X