Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagypapám 1975 februárjában -8 °C-ban vitte műszaki vizsgára Simson Starját. A tegnapi teljesítményemmel szerinte ugyan "csak jelenthetek neki" mert 5 °C volt és napsütés. De ha hozzátesszük,hogy hétfő éjjeltől láz és minden velejáró macera kerülget akkor talán egálban lehet a kettő A lényeg,hogy tegnap a Csepel és az MZ sikeresen műszakizott.
    Az útviszonyok kiválóak voltak, bár 10 km-es távolság fölött már igencsak fáztam.
    Az úton motorossal nem találkoztam,de 2-3 motort láttam udvarban, amikkel nemrég mentek...

Komment

Énnekem is 4.- én lejárt a műszakim de nem volt kedvem nyeregbe pattanni mert ahova vinném oda- vissza 100 km, tavaly én is + 5-7 C fokban motoroztam Szegedre mely oda 60 km. A nagy plexit mögött nem fáztam csak Szeged határában a 2 nagy ujjam kezdett fázni a kesztyűbe azok egyedül vannak. Most azért hiányzott az a pát + C fok. Gratula Ricsi.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        én lejárt a műszakim
        Én furgonba tervezem a műszakit,nem hiányzik,hogy a jó idő bejőttével beteg legyek és ne tudjak kigurulni Hozzá teszem ,nem érzem,hogy fázom mikor motorozom,viszont utána ...beledöglök a vacogásba és az izűletek így is jeleznek állandóan
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kérlek Benneteket,hogy 1 szavazattal segítsetek hozzá,hogy bejussak a KreszFaktor vetélkedő 3. fordulójába!
          Szavazni az alábbi weboldalon, a jobb oldalon lévő videó alatti gombbal lehet:
          http://kreszfaktor.hu/hu/viddisp/3#KFV013881
          Köszönöm!
          u.i: ugye, milyen gyönyörű hangja van a tízesnek?

Komment

Nyomtam egyet,-csak azt tudtam rólad,hogy Ricsi vagy,de most már azt is,hogy Kujber.

Üdvözlettel:Che

Komment

a Tiedet megszavaztam!
              Megnéztem anéhányat a konkurrenciából. valószínű nekem mentek el hazulról de gyalázatosnak éreztem őket.
              Most tényleg úgy érzem nem is barátságból szavaztam rád.

Komment

Köszönöm mindkettőtöknek!
                Józsi bátyám, 1 l betű még hiányzik a nevemből
                Igen, változatos a színvonal, de azért van néhány jó. (az enyémen kívül )

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  valószínű nekem mentek el hazulról de gyalázatosnak éreztem őket
                  Akkor már ketten vagyunk....

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    a jobb oldalon lévő videó alatti gombbal lehet:
                    Megtörtént!
                    Jó videó, gratulálok!

Komment

Jó a videó , és a zene ! Én is nyomtam egy Like-ot rá . Gratula .

Komment

Csak úgy csendesen nyomtam én is no nem azt!!

Komment

Tegnap vagy előtte... szintén....................

Komment

Be is kell jelenteni ?
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

No jólvan vettem a sértéseket remélem Kesziben találkozunk és lesz idő az engesztelésemre. De tudjátok a szólás mit mond:: a hülye ember ki a pénzével és a f@..ával henceg. Erről nem beszélni kell uraim. Hogy is mondta a költő Tenni- tenni kell!!

Komment

Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített,hogy bejussak a KRESZ Faktor vetélkedő döntőjébe!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information