Felfele gorbul a szam ugy nez ki hogy megtalaltam a problemat.Az egyik gyujto trafo felfogatasarol lerazkodott az anya,miutan folfogattam rendesen mentem egy kis kort 5-6 km de semmi jelet a korabban eszlelt hibanak nem ereztem ,Nagyon jol huz ,nem hagy ki,igazi erogep es a vibracio is joval kisebb .Most kezdem erteni miert kedveltek es mindenki pozitivan emlekezik vissza ra.Sajnos mi nem mozoghatunk elvileg januar 3-ig csak indokolt esetben lehet elhogyni a lakhelyet ,meg rajott ez eso igy is orulok hogy ki tudtam probalni .Azt is tudom hogy nehezen tudom fekezni a lelkesedesemet mikor igy sikerul valami tobbnyire ilyenkor szoktam kart csinalni .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Zsolt ! Akkor a géped is hasonló mint az én Floridám mindíg tudatja velem, hogy működik! Igaz azt mondtad mikor kérdeztem mi a véleményed róla, hogy nagy traktor.. Ilyen kritika után én mégis megvettem . Be kell vallanom jól tettem mindeggy lönek vagy fönek de gond nélkül megy! Egy pihenővel két tankolással kimentem Kvarda Barátomhoz Szlovákiába vagy egy nyár végi délután gurultam 600 km-t kishazánkban! Ennyit a kényelméről igaz kicsit másabb rajta az ülés.
- 4 likes
Komment
-
Ne aggódj mint látod én is jó értelembe vettem a jellemzőt. Valahol úgy emlegetik a Guzzit nagyfiús prosztata maszírozós gép. Nem azért annak neveztem mert én oly nagynak érzem magam!! Azért ez is a 33 . évébe lépett a 2. csikó kor! Traktor is mert nem spórolták ki belőle az anyagot meg nem kell nyélgáz , hogy haladjon.
- 4 likes
Komment
-
Ma delutan sikerult gurulni egy kis kort ki sutott a nap es felszaradt az ut.Nagyon jol megy a Laverda a lengescsillapitok amik leghamarabb mutatjak hogy nem mai motor ezeket le is cserelem valami jobbfajtara a teleszkopokban csereltem olajat valoszinu abba is keritek egy feszesebb rugot de az eleje igy is turheto .Holnap ha jo ido lessz delelott tudok menni egy hosszabb kanyart, meg lehet is magyen belul kozlekedni .
- 5 likes
Komment
-
Sajnálatos utam volt,temetésre mentem,Suzuki kitt-katt,de a Pannónia 3-ra indult és hűségesen szállított.Visszafelé csaptam egy kis kerülőt,de elkezdett a nadrágom fázni,igaz az nem motorra való volt.
Kurvára kiakaszt ez a modern technika,most az indítórelém halt be...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemodern technika,most az indítórelém halt be....
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon megy csak nagyon szomjas nagyon fogyaszt ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt nalunk tavasz van 22-25fok kozott.mar a futest par napja nem is hasznaljuk.
- 4 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemetszem a gyümölcsfákat, permetezek."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejátszadozom a "curva"motorral a műhelyben
- 3 likes
Komment
Komment