Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Édesapámék albumából két érdekes képre lettem figyelmes , elmondásuk szerint ,kb '67-'69 között készülhettek kora tavasszal ,talán a bükk fennsíkon. Egy 125 "D" csepel , T1 pannonia , és egy Csepel 250 a felhozatal !
Fel kell tölteni őket valami ingyenes tárhelyre aztán feladni egy hirdetést. Persze ingyé, csak a linket beírni oda.
Vagy a hirdetéshez hozzá lehet szólni? Ha igen akkor oda linkelni
Az a gond hogy a hozzászólásodat csak simán törölnék... :/ Az viszont tényleg jó kezdet lenne ha feltöltenénk valahova őket. A dropbox-ot már most ki kéne zárni mert tapasztalatom szerint nem csípik ha valaki nagy forgalmat generál.
Nem értem mit írtál,mert nem tudom mi lehet a paypal,meg a dropbox,de az írásod mögött megbújó jó indulatot és szándékot nagyon is értem és nagyra becsülöm.Valami megoldást tényleg találni kellene,a szabadon fel és letölthető szakirodalom érdekében,a fórumtagok számára,mint annak idején a letöltések rovat volt.
Ha a probléma az, hogy az ilyen szarháziak - akik még az anyjuk fogsorát is eladnák az éjszakai pohárból - ne nyerészkedjenek, akkor tényleg meg kell osztani.
A legegyszerűbb felnyomni torrent oldalakra, onnan nagyon sokan megkapják.
Sajnos páran kimaradnak, de balek mindig kell. Viszont a jóember forgalma alaposan megcsappanna.
Ha a probléma az, hogy az ilyen szarháziak - akik még az anyjuk fogsorát is eladnák az éjszakai pohárból
Az én feleségem is megvette egy régebbi karácsonyra a dokumentációt,örültem és bosszantott engem is......Börzén is láttam többször,fénymásolt füzeteket....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment