Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sőt, lehetne egy szűrőréteget tenni a benzin útjába a tank alatt.
    Szerintem is főleg aki szereti leszerelni az összes idomot egy gyertyacseréhez!!!Ne hidd,hogy nekem könnyebb!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem kell túlgondolni. Bármilyen benzin részecskeszűrőt szét kell szedni, megtömni vele és hajrá.
      Nem a legkisebbet.

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Könnyed út menti gyertyacsere...
        Út menti? Nem egyhengeres az. Van tartalék

Komment

Elnézést, de nem tudtam hová tenni, de itt többen olvassák

http://www.sportmotor.hu/magazin/pan...350-oldalkocsi

Mit szóltok hozzá ( már, aki még nem olvasta)?

Komment

Mit szóltok hozzá
            Csodás!

És gondolom a szokásos árkategória,ugy-hogy maradjunk az eredetinél,és egy mindennapos motornál!Az átalakítás papírja két háromszorosa a sima átírásnak.A motor használt,újítsd fel,vágd a vázat,és mindent tervezz át,építsd meg,fék rugózás,kerék,elektromosság...mikor kész szedd szét,króm festés,és össze.Nem lesz többé veterán,retró-motor és nagyon drága.

Viszont nagyon tetszik!!! Készen elfogadnám!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mit szóltok hozzá
              Hát......
              Alapvetően nem értem a motorépítési lázat.
              Biztos van olyan ember aki kisipari körülmények között jobbat, szebbet tud alkotni mint egy gondosan megtervezett sokáig tesztelt és arra kiképzett dizájnerek által megformázott motor. Csak kevés az ilyen ember.
              Esetünkben egy mondhatni jól bevált konstrukcióhoz nyúltak hozzá, hiszen a '60-s évektől nem volt szükséges fejleszteni.
              Beleszereltek egy ROTAX blokkot ami, nem rossz de nem is jó, legalábbis az Apriliáknál híresen megbízhatatalan, igaz a BMW bevállalta igaz saját logókkal és akkor már jó, bár ezekből sem nyüzsögnek a piacon a korai darabok.
              És van ugye egy magyar mondás: a csicsás készülékék sohasem működnek.
              Márpedig szerintem ez nagyon csicsás.

Komment

Alapvetően nem értem a motorépítési lázat.
                Én értem.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Én megértem. Ha valaki meg szeretne lepni, eltolná a T1et és hétfőre visszatolná egy olyan blokkal, amivel nem kellene napokat-heteket-hónapokat cseszekedni, akkor még én köszönném meg.
                  De ezt az utat járni... gondolom ők már dolgoztak eleget életükben, hogy megtehetik. Vagy ha van, aki kifizeti nekik, akkor meg miért ne?

Komment

Ez igaz de ha nem veteránozni akarsz akkor Neked is van egy mai. A régiről pedig annyit meg kell csinálni rendesen és akkor ha elindulsz nagy eséllyel haza is érsz. Igaz avval kicsit komótosabban hisz azt már kicsit kímélni kell. Persze nem 100-as tempóval mert arra a gyári megoldás nem alkalmas.

Komment

Na végre éjszaka van..Ildikó alszik.. Ázik a fürdőkádban egy DKW tartály..

Komment

Én is mostam már Sport Cz karburátort mosogató gépben igaz utána nem győztem rongy korongozni.

Komment

Szervusztok!

Megkaptuk az ÁFA csökkentett internet számlát (Telecom és magába foglalja a vonalas a fene tudja hány csatornás TV és az internet korlátlan előfizetését),-nos a az összeg 50.-Ft.-al több,mint szokott lenni.A számlán ráadásul,csak a földre letéve tudok elmenni,a lábaimmal,mert értelmezni nem nagyon tudom,-lehetséges,hogy funkcionális analfabéta vagyok?A legérdekesebb az,hogy teljesen szokásosan használtuk,nem beszélgettünk külfölddel,-semmi szokatlan felhasználás nem volt.

Tényleg egyre jobb lesz,-dübörgünk a bányász béka talpa alatt.

Click image for larger version

Name:	Humor 23.PNG
Views:	2
Size:	441.5 KB
ID:	151480

Üdvözlettel:Che

Komment

https://www.youtube.com/watch?v=MP3TFaGgs98

Komment

Jézusom, a végén szereplő blokknak se lehetett könnyű élete... Amúgy jó videó .

Komment

Ez a hosszan elhúzódó őszi fáradtság már engem is kezd lemeríteni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information