Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mai nap (többek között) kerestem egy kis kompressziót.. De csak azt találtam miért nincs. A hengert majd lehúzom holnnap,lehet gyűrű sincs rajta. Vagy ha van is,olyan mint ha nem lenne. cca 1mm rés a hengerfalnál..
Legszivesebben ide a kocsmába írogatok, mert életem jó részét kocsmában töltöttem igen kellemesen.. A pult azon oldalán álltam,ahol kevesebb a hely. Haladtam a Pannóniával,Horexel,R35 BmW-vel, de a saját autó projekttel is. Most nemrég értem haza,autóalkatrészeket vettem a Scudóhoz,holnao húzós napom lesz jó sok rohangálással,de megpróbálok képeket tölteni a haladásról ( Pannónia TLB). A saját motor persze háttérben,mert élni is kell,de azért lassan az is halad.. ha egy összefoglalóban közlésre alkalmas állapotba kerül.. akkor persze megosztom.
Dógozhat a "fogtechnikus " ...... , a kúpkeréken meglehetősen vásottak , sőt hiányosak a fogak . Ívelt fogazat ??? vagy egyszerű ferde ? , de legalább nem globoid ...
Van aki tud másikat ? Van aki tud másikat csinálni ? Ebbe nem olajnak kéne lenni ?
Sajn globoid, különben már hétfőn kész lenne. Van aki tud másikat csinálni..csak nem tudom ki,hol,mennyiért. Bár egy helyet ismerek a közelben,de ott húsz éve úgy megijesztettek hogy oda nem megyek. Elindítottam már a kutatást,szerencsére nem egy ritka tipus..van remény.
Az az érdekes,a tányérkeréken nincs nyoma, a fogak között és a fedlapon vaspuding van... szemcsék nélküli krém. Lehet utángyártás olyan anyagból amit el lehet szopogatni..
Ismeretlen mester alkotása. Az ilyen apróságok miatt a gyorsmunka kissé elhúzódik.
Jó jó de hogy van az hogy az egyik dörzshajtáshoz való kúpkerék a másikon meg fogak vannak ?
Ismerős nincs valahol aki meg tudná mérni az anyagok keménységét? Valahogy kíváncsi lennék rá hogy mi közöttük a különbség. A kicsi fogaskeréknek kellene valamivel jobb anyagból lennie, elvégre az pörög többet. Nem pedig fordítva(bár ha a nagy lenne ennyire szarból akkor az lenne teljesen lekopva)
Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 okt. 27, 20:02.
Komment