Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mai nap regisztráltam az Ural.hu-ra...sikeresen. Viszont nem enged belépni az apróra,pedig lenne hirdetnivalóm. Belépve kiírja a nevem,viszont hirdetésfeladás előtt a mezők kitöltése után megkapom a "nem létező felhasználó" feliratot.
Jóárasítva kettőt átvennék,egyet megcsinálnék neked,hogy szabaduljon fel helyed.
Ezzel csak az a gondom,hogy amit megtartanék annak nincs papírja,csak egy rendszámom van hozzá. Ez egy 251-es. Van egy 250-es,amivel ugyanez a helyzet,csak még hiányos is kicsit. Viszont a 125-nek mindene rendben van,műszakis is. Próbálom a 251-es papírjait megszerezni,de egyenlőre kevés sikerrel....
Két napja irtották a szúnyogokat.. Most valamiért olyan érzésem van.. kétszer annyian vannak,s kétszer akkorák.. Este.. mint valami madár úgy közlekedek az udvaron (jár a kezem rendesen) s görnyedek a szúnyogok súlya alatt. Tervbe volt a fénykép,de holnap megpróbálom pótolni.. Ezek az óriás dögök akkorát harapnak mint a krokodil.
Reménykedtem.. de holnap vennem kell szúnyogriasztót a csirkék tarajára.. Az Orpika elkotlott.. mentem tojásért kb 100km-t, s fizettem /db 250Ft-tot. Már csak a fele van a tojásoknak.. szorgalmas de nagyon mulya kotlós..
Két napja irtották a szúnyogokat.. Most valamiért olyan érzésem van.. kétszer annyian vannak,
Elvileg olyan biológiai szerrel védekeznek, ami csak a szúnyoglárvákat pusztítja el. Tehát a hatását később fogjuk érezni. És valóban, ha nem szaladsz egyfolytában hadonászva, akkor elevenen falnak fel. Minap fűkaszával dolgoztam, hát mit mondjak, cipóra dagasztották a vállamat, karomat a rohadtak!
Tény hogy idén borzasztó sok van mindenből. Szúnyog, levéltetű, darázs stb...
Bejöttem kvzni.dolgozni nem tudok normálisan miattuk. Mire fixálok egy csavart,kétszer leteszem a szerszámot hogy csapjak egyet. Most befújtam a helységet,mire kimegyek kiszellőzik. A sok belvizes folt a környéken jó tenyészhely volt nekik,remélem valóban lesz hatása az irtásnak.
Nálunk is repkedett az ünnep előtt a szúnyog bombázó de énszerintem is annyit ér mint ha szentelt vízzel locsolnám őket. Még nagyobbak és többen vannak mint előtte. Ez is egy jó üzlet ez a túlzott védelem, még a végén örökbe kell fogadni őket!!
A szúnyog ellen nekünk nagyon bevált az AUTÁN nevű kófic,amit magunkra kell kenni és a szúnyog,légy elkerül bennünket.Olyan tejszerű és tejföl sűrűségű pumpás akármi,eredetileg,valaha a Német juhász fülét kentük vele,mert állandóan kikezdték a legyek,de ahogy elkezdtük alkalmazni a légycsípés elmaradt,-illatra sem kellemetlen,de úgy emlékszem Tiszakeszin,már egy pár embert kezeltünk vele és jobb lett nekik.Elég kiadós is,egy flakonnal el vagyunk egy-két szezont,-nem kell fürödni benne,csak szép vékonyan megkenni a szabadon lévő testrészeket,-persze a nudistáknál több fogy belőle.
Ezt leírom a naptáramba.. Anno németjuhász Gizi nevű kutyám fülét én is kennegettem. Azok a legyek viszont fájdalmasan csíptek. Nagyon hasonlóak a házilégyhez,de nem azok.
Meghallgattam a kis ETZ-t. Nem vlt nagy véleményem a ts 125-ös MZ- k miatt erről 1/8-ad literesről. Viszonnt... a két gépet összehasonlítva.. mintha a svajci óra hangját hasonlítanánk a betonkeverőhöz.. Pedig hallom,hogy fúratnom kell.
Komment