Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Drága barátaim!
    Tigrisnek nem azért írtam hogy szószátyár mert csendre szerettem volna inteni hanem azért mert még nem volt 25 karakternél rövidebb hizzászólása!
    + odatettem egy vigyorgót!!!

Komment

Kedves Emu!

Úgy gondolom nem sértődött itt meg senki,-értjük mi a humort.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        nem sértődött itt meg senki
        Az aktív tagok közül, nem is tudna senki megsérteni. De ha igen, az JÓ OK a békülésre !

Komment

Kedves Emu!

Úgy gondolom nem sértődött itt meg senki,-értjük mi a humort.
          ...jaaaa érrcsük a humort , de nem szerressük !

Komment

Joker egy- két fotódat elnézve vannak kételyeim de mivel már szerencsére láttunk olvasunk a sorok között. Ezért is jó Kesziben ki volt tudja ki még nem az meg nem tudja mit vesztett. Sértődés és békülés az emlegetett előbbi helyszínen bár nagyon sértődősek lehetünk és gondolkodhatunk Taluga ajánlatán komolyabban is. Sokan és is rövidnek tartom a talinkon töltött időt köztetek de mivel még vannak dolgaink esetleg kettőbe osztva az időt jobb lenne. A lányom is Káli baba tehát minden csomót ki lehet kerülni!!

Komment

erről jut eszembe - lesz megint Csongrád , benéztek ?

Komment

Végre egy motor amit olyan színűre festhettem amilyenre akartam. Alatta a karbidos doboz. Kb tizen vagy mittom én mennyi ideje még gázfejlesztővel bírkóztam.

Komment

Ezt csak azért hogy itt legyen. Nem az én munkám,de egy nagyon szépen és igényesen elkészített igen ritka kurrens darab. A szériától jelentősen eltérő,gyári extrákkal dúsított limitált darab.

Komment

Joker ha nem titkos az időpontja??. Attila az a levelibéka színűnek kinéző gép jól néz ki. Majdnem azt hittem kövekkel van kirakva az oldal doboz de rájöttem a teló árnyéka.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      zt hittem kövekkel van kirakva az oldal doboz
                      Annyira azé nem csicsázunk. Ez a "levelibéka" szín tetszik.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A lányom is Káli baba tehát minden csomót ki lehet kerülni!!
                        Ebből csak egy szót nem értek de ez elég ahhoz hogy ne tudjam értelmezni az egész mondatot!
                        ?????????????

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ebből csak egy szót nem értek
                          És ha ezt elolvasod: http://www.oroshaza.hu/oroshaza-jele...y-geza-istvan/ ?

Komment

A fene egye meg,elkapott a "jócsődör" szokásos sorsa,-lesántultam.Beleléptem egy gazzal benőtt magtakaró fogasba és a bal lábam talpába,ott a gleng körül jó mélyen belefúródott a fogas a cipőtalpon keresztül,-folyt a proletár vér rendesen.Szerencsémre csontot nem ért,jól kimostam és kinyomkodtam a sebet és bekötöztem,majd látom reggelre mi lesz és esetleg hétfőn felveszek egy tetanusz injekciót,úgyis menni kell a dokihoz,mert lejár egy pár nap múlva a jogsim.

A történetet azért írtam le,hogy okuljatok és egy elgazosodott területet,ami ismeretlen,jól át kell cucálni mielőtt rálépne az ember,ráadásul itt borostyán és vadszőlő gyalázatosan elborított mindent és annyi magról kelt juhar,bodza,dió és egyéb számomra ismeretlen,kisebb nagyobb fa van,hogy kész dzsungel.

Hiába "A jó csődör is vagy megvakul,vagy megsántul,vagy a fene megeszi",-szóval csak óvatosan,de inkább sehogy!

Üdvözlettel:Che

Komment

Beleléptem egy gazzal benőtt magtakaró fogasba
                              Üdv a klubban, én egy rozsdás szögbe léptem bele még kis gyerekként. Bár az élmény eléggé megmaradt minek után a seb kinyomkodása után nagymuter lekezelte 20%-os ecettel... Minden esetre mihamarabbi jobbulást .

Komment

hétfőn felveszek egy tetanusz injekciót,
                                Az elég fontos szerintem. Na meg naponta nézegetni a sebet és ha rosszabbodik akkor irány az orvos.
                                Nemrég mondta két ember is melóhelyen hogy egy hegesztő ismerősüknek belepattant a salak a cipőjébe a télen. Nem foglalkozott vele, elfertőződött. Mire orvoshoz ment az orvosok már csak azt vizsgálták hogy térd alatt vagy már felette kell-e vágni...

Én, ha jól emlékszem tavaly(de lehet hogy tavaly előtt) augusztus 27.én léptem szögbe. Az mondjuk csontig ment, meg jó rozsdás is volt. Miután kihúztam és kinyomkodtam raktam egy zsepit a zoknimba aztán mentem vissza a létrára lambériázni. Este meg ügyelet (BP Gázláng utcai kórház is jó lepukkant...) Hál annak hogy pihenni nemigen tudtam még 2 hét múlva is erősen sántítottam...

Na szóval tetanuszt aztán pihi!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information