Szervusztok!
A fórum valóban nem a csendtől él,de engem kimondottan bánt,hogy a talán száz aktív tag hozzászólásain kívül nem születnek új hozzászólások,A taglistát elnézve több mint 10 000 tag van és a többség lapít,mint tetű a var alatt.Nem szánom sértésnek,de a legtöbb ember azért van itt,mert szeretne valamilyen közösséghez tartozni,hiszen az ember társasági lény,akkor mi a fene gátolja a többséget abban,hogy felvállalja saját magát és meg merjen nyílni egy olyan közösség előtt,ami mindenre nyitott és az évek alatt bizonyította összetartozását,összetartását,szolidarítását és szakmai tudásának átadását.
Nem értem az embereket,pedig emberbarát vagyok,itt küzdöttünk az okmányait vesztett járművek forgalomba helyezésének lehetőségeiért,összegyűjtöttünk több mint 6 000 aláírást,pedig már akkor több mint 10 000 regisztrált tag volt,-igaz nem értünk el eredményt,mert a napi politikának nem érdeke,de megmutattuk magunkat,hogy vagyunk és nem fáradtam bele akármikor újra kezdeném a cél érdekében mert,ha értünk el volna valamilyen pozitív eredményt,talán nem születne annyi írás a lepapírozást illetően.
Nem tartom magam grafománnak,viszont közösségi embernek igen,ki vagyok ábrándulva mindenféle izmusból,mert mindegyik becsapott,de szeretek tartozni valahová,ahol barátság,megértés és nagyjából egység van,de ezért tenni is kell,-ezért próbálok aktív lenni.
Nagyon sok ember a szívemhez nőtt itt a fórumon és fáj nekem,ha valaki huzamosabb ideig elmarad,jó én már nyugdíjas vagyok,elméletileg a szabadidőm korlátlan,de a gyakorlat teljesen más,ha bejövök kávézni,akkor mindig felkeresem a fórumot több-kevesebb időre és gyakran kávézok.
Nem hívom fel senkinek a figyelmét arra,hogy szóljon hozzá,éljen mindenki úgy ahogy akar,hiszen mindenki egy szubjektum,de szolidaritást csak az várhat el,aki maga is szolidáris.
Üdvözlettel:Che
Komment