Szerintem a tavalyi permetezésem (növénygyilkos ámokfutás) lesokkolta gyümölcsfákat.. 6 almafán lesz kb 10 termés, a 7 körtefán kb 6db de négyen semmi. A két nagy őszibarackot is elvitte a fagy,de a négy cseresznyefán is csak maréknyi termésre számítok. Szerencsére a szőlő jónak igérkezik, minden hajtáson fürtkezdemények vannak amit ritkítani kell... de a jó oldala: most legalább meglátom a termést.. ( ha közbe nem jön valami) Kis öröm is van azé.. a kiwik szépen megeredtek, a mézbogyón van termés is.. s a fügék is igérnek valamit.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegjobban a technológia kellene...
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a tavalyi permetezésem (növénygyilkos ámokfutás) lesokkolta gyümölcsfákat
Na !!! Te , jobb koronavírust alkottál mint a gyógyszergyárak ....
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Persze hogy igen.. lépésenként illusztrálva magyarázattal.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa !!! Te , jobb koronavírust alkottál mint a gyógyszergyárak ..
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem érzem úgy, hogy be merném vállalni, de azért nagy örömmel olvasnám magam is!
- 4 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIsten éltessen minden Gyurit
Komment
-
Memento...................... Tiszavárkony községen gyakorta átutazom.. mikor épp ( 3-4-5-6 esetben évente) szép emlékekkel telve végigmegyek a Dózsa György úton.... egy háznál megállok, s emlékeket idézek.. Édesapám abban a házban született 1940-ben................. most ua állapotban van, szépen felújítva de jellegét megőrizve. Tiszteletem tulajoknak! Sok szép gyerekkori élményem oda..
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede jöv héten a tartályon mutatom a techet lépésenként.
https://hagashop.hu/suritett-levegos...E#&gid=1&pid=1
https://hagashop.hu/suritett-levegos.../#&gid=1&pid=1Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2020 máj. 01, 23:13.
- 1 like
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede azt olvastam, hogy ennek messzebb kell lennie, hogy lehülhessen a sűrített levegő mire odaér.
- 1 like
Komment
Komment