Vagyis , a jelenség olyan hogy a dugattyú a mozgás irányától függően , csapszeg irányba eltolódik ???? (
ez a jobb - bal irány , gyengéden simulás ...
csapszeg vonal , gujtás felé illetve primer oldal felé Pl... szakszerűbben fogalmazz
)
Ebben az esetben , - már ahogy én értelmezem - a csapszeg- és a főtengely alsó csap vonala nem párhuzamos , azaz a csapszeg ferde . Ezt a dugattyún lévő kopások is igazolhatják . Ha beigazolódik a hiba , orvosolni a haltókar hajlításával tudod . Pl . két franciakulcs segítségével .
ez a jobb - bal irány , gyengéden simulás ...
csapszeg vonal , gujtás felé illetve primer oldal felé Pl... szakszerűbben fogalmazz
)Ebben az esetben , - már ahogy én értelmezem - a csapszeg- és a főtengely alsó csap vonala nem párhuzamos , azaz a csapszeg ferde . Ezt a dugattyún lévő kopások is igazolhatják . Ha beigazolódik a hiba , orvosolni a haltókar hajlításával tudod . Pl . két franciakulcs segítségével .
) A főtengely keresztbe állásán azt értem, hogy a blokkfelek nem függőleges, hanem vízszintes (hossz) irányban vannak elcsúszva.
a hajtókart?

) a seprűnyél fog a hozzád közelebb eső vége felé eltolódni . Ha pedig húzod a botod az egész mozgás-együttes a másik irányba történik majd . Neeem ?
)
!
Komment