Kedves Jagdtigger!
Mi lesz velünk,mi lesz velünk,-hát majd így ősz táján ellenőrizzük és ha kell cseréljük a fagyállót benne.Nem tudom ennek az egésznek hol a vége,úgy gondolom soha nem lesz vége,de-hogy a technikai fejlődés már nem az embert szolgálja,-csak-úgy öncélúan fejlődik az biztos.Ennyi hulladék semmit sem érő árú,még soha nem termelődött mint napjainkban.Úgy gondolom a termékek zömének előállításáért,kár reggel elindulni a gyárakba a munkásoknak.
Üdvözlettel:Che
Mi lesz velünk,mi lesz velünk,-hát majd így ősz táján ellenőrizzük és ha kell cseréljük a fagyállót benne.Nem tudom ennek az egésznek hol a vége,úgy gondolom soha nem lesz vége,de-hogy a technikai fejlődés már nem az embert szolgálja,-csak-úgy öncélúan fejlődik az biztos.Ennyi hulladék semmit sem érő árú,még soha nem termelődött mint napjainkban.Úgy gondolom a termékek zömének előállításáért,kár reggel elindulni a gyárakba a munkásoknak.
Üdvözlettel:Che

Partíciók pedig továbbra is vannak, csak nem kapnak betűjelet és szimplán a kötet nevét mutatja. Amúgy meg a legtöbb windowsos programnak van egy linuxos "ellenfele".
..........én már sok mindent megszoktam!Pl:Az IZS után az ETZ-t(ami nem könnyű) ............csak nehogy megszopjam!Kipróbálom!
(........de játszani is szoktam!Kint a garázsba fogok egy darab vasat és nádsípot faragok belőle vagy félig lebontom a házat és átépítem stb...stb.....a többi játékot meghagyom a fiaimnak!)
Komment