Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

megvették a Szentesi oldalkocsimat .
    Nincs másik,oldalas?Legyen javítható,egy pannonia elbírja,kerék sem érdekes,nem OT-nak.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Keress Velorex oldalast. Az a legkönnyebb.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Keress Velorex oldalast. Az a legkönnyebb.
        Még nem láttam,pannonia mellett.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Chemotoxról továbbra sincs hír?

"Apa kezdődik..."
          Ezért lesz jó az új magyar rendszám | Vezess

Komment

„Apa kezdődik...”
            A lényegét tekintve, teljesen rendben lenne ! Tisztelet a kivételnek, de sok robogós totál idióta ! A cikkben az utolsó bekezdés tetszik.

Komment

Én azt arra értettem hogy minden évbe megszellőztetik de sose lesz belőle semmi. Amúgy én se ellenezném amíg nem erőltetik a 45 km/h max sebességet és nem a pénzlehúzásról fog szólni .

Komment

Ez mindig így megy ! Szellőztetnek időről időre, várják a reakciókat, aztán egyszer csak bevezetik, mondván " Mi már évek óta mondjuk "

Komment

Valahogy a kreszt is módosítani kellene a mai kornak megfelelően. Én pl. 60 km/ó.- ban maximálnám a SMKP. esetén. Ezt még a Pannik és Bervák idején írták elő ami már tényleg elavult. A rendszámozás aktuális lenne szerintem két okból is: a smkp.-os bűnözés vissza szorítása miatt is / utcai rablásokra gondolok/ és nem lenne az úton olyan sok rémes állapotú mely mindenkire veszélyes. Legalább az első vizsgára rendbe tennék vagy letennék őket. Nem a fiatalok ellenségeként írok hisz sok srác pl. Szimója olyan gyönyörű mit érdemes megnézni és meg is nézem! Azért valljuk be vannak kivételek kik a teljes inkognitót kihasználva járatják le a robogós- motoros közösséget sok esetben.

Komment

Rendszámot és bukósisakot a villany biciklikre is,sőt műszaki vizsgát,-valamint kitiltani őket a kerékpárutakról,-közveszélyesek!Sorolhatnám még a közúton görkorizó és egyéb elektromos nem is tudom mikkel,de testsúly áthelyezéssel kormányozható elektromos akármikkel száguldozókkal,amikkel azért még talán a 40 Km/h sebességet is meg lehet közelíteni,de minek?

Lesz itt olyan szigor,hogy minden balf@sz belehülyül,-rend ettől még nem lesz,de dőlni fog a lé kifele a zsebünkből.

Hülyeség az egész,-már látom lelki szemeimmel,amikor a szerv mobil mérőállomásokkal méri a babetták teljesítményét az utak mentén.A babetták hátulján akkora rendszám,amekkora egy vadászrepülő fékszárnyának is beillene.

Minden törvény annyit ér,amennyit betartanak belőle,-azt meg ne felejtsétek el,hogy mi is voltunk fiatalok és éppen nem voltunk angyalok,-legalább is én!

Üdvözlettel:Che

Komment

nem voltunk angyalok
                      Igen,mi a Rigákkal, Verhókkal, vagy a pedálos,majd később SB Szimókkal voltunk huligánok,a mai fiataloknak jobbak a lehetőségeik hozzá és ezért csípi jobban a szemünket.

Komment

A közeljövőben megnyíló Isaszegi motormúzeum
                        Nocsak, motormúzeum a szomszédban? Én meg nem tudtam róla?

- - - Updated - - -

és nem a pénzlehúzásról fog szólni
                        Ebben az országban semmi nem arról szól...

Komment

amikkel azért még talán a 40 Km/h sebességet is meg lehet közelíteni,de minek?
                          Nézd meg közülük mennyi a kamu ötvenes* és/vagy bontószökevény meg hogy hogyan mennek vele. Nekem se fűlik a fogam a témához de sajnos muszáj belátnom hogy a sok hülye miatt kell...

*Használt motorok között meg siralmas a szitu. Az összes ami eddig tetszett(csupaszokat nézegetem téli és szar időben használandó járgánynak) mind 50-es papírokkal volt árulva, és ki tudja hogy az e fölött lévők(ccm-be) közül még hány rohangál 50 papírokkal. Egy ilyet telibe kapsz kb futhatsz a pénzed után .
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 jan. 12, 11:35.

Komment

Egy ilyet telibe kapsz kb futhatsz a pénzed után .
                            Érdekes lenne egy statisztika, hogy Pesten évente hány kocsit karcolnak meg, illetve hány tükröt törnek le az álló sorok között cikázó parasztok. Főleg a köcsög pizzások !

- - - Updated - - -

Rigákkal, Verhókkal, vagy a pedálos,majd később SB Szimókkal voltunk huligánok
                            És mégis megbüntetett a hatóság, ha nem volt beütve a CM-50 ! Pedig azt még 8 osztállyal is lehetett tudni, hogy a Riga nem nagy motor !

Komment

Valahogy a kreszt is módosítani kellene a mai kornak megfelelően. Én pl. 60 km/ó.- ban maximálnám a SMKP. esetén.
                              Ehhez nem elég a KRESZt módosítani, mert nemzetközi szerződések szabályozzák. Én sem értem miért ragaszkodnak még mindig ehhez a dologhoz. Valószínűleg egy kW/kg arány sokkal kifejezőbb lenne, mint a tervezési sebesség.

- - - Updated - - -

Rendszámot és bukósisakot a villany biciklikre is
                              Egyébként sokra tényleg kellene bukósisak, meg jogosítvány a vezetéséhez. Minden olyan, ami "gáz"karral üzemel és nem a pedálozásra segít rá az nem elektromos kerékpár, hanem moped.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Még nem láttam,pannonia mellett.
                                Azt mondtad, nem OT-nak. Sokkal könnyebb, mint a Duna. Kétfajta csatlakozója van, egy Jawa kompatibilis, és egy Universal. Az utóbbi a ritkább, de nem nagy lakatosmunka a csatlakozók elkészítése. Azt nem mondom h tedd mellé a Dnepr csónakot, mert bár 35 ezerért már használhatót kapsz, de a Pannónia nem fogja bírni. Vagy csinálj egyet( ez a fajta oldalkocsi a BMW-nél elég borsos árú ) :
                                http://advrider.com/index.php?thread...idecar.836987/
                                Vagy deszka, és készülhet a szódás oldalas:
                                Click image for larger version

Name:	szodas_01.preview.jpg
Views:	1
Size:	35.3 KB
ID:	151234Click image for larger version

Name:	szodas_03.preview.jpg
Views:	1
Size:	36.9 KB
ID:	151235
                                "Én nem tudom, ezt így vettem, ott van benne a szám is beütve."
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 jan. 12, 17:08.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information