Hát nem ezt, főleg ott nem ahol le volt fedve műanyaggal....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat a dupla posztért de ha jól rémlik úgy ígértem hogy teszek fel képeket ha szétszedem a kínai csodát, még csak 4 éves. Nagyon nem akartam egy teljes vakarást de úgy nézem muszáj lesz:
https://www.dropbox.com/sh/sub2m8fr9...8hc8bNdba?dl=0
(Satu meg az asztal csak később lesz meg ezért a blokk egyelőre marad egybe.)
Komment
-
Kedves Movisz!
Sajnálom,hogy nem voltál velünk.Valójában még sokan elfértek volna a révháznál,de valahol az is érthető,hogy sokan egyéb fontos elfoglaltságuk miatt nem tudnak részt venni.Nekünk egész évben egyéb kikapcsolódásunk nincs mint a fórumtalálkozó,ezért amíg bírjuk magunkat szeretnénk azokon részt venni.Lehetőség éppen adódna,hogy egyéb helyekre is elmenjünk,de már idegesít a tömeg és a rongyrázás,de a magához illő egyszerű emberek között mindig jól érezzük magunkat.
Szeretettel üdvözlünk és jó egészséget kívánunk! :Che
- 8 likes
Komment
-
"de már idegesít a tömeg és a rongyrázás,de a magához illő egyszerű emberek között mindig jól érezzük magunkat."
Kedves Józsi bátyám!
Mindig örömmel olvasom a hozzászólásaidat,szinte minden esetben egyet is értek veled.
Most sincs ez másképp,sőt! Ennyire még sosem szóltál a szívemből.......
- 4 likes
Komment
-
Festést inkább elhalasztottam(ilyen melegbe nem jó), helyette a blokkot húztam szét. Hát elég gáz, kvázi komplett új blokkot kap(henger, dugó, főtengely, csapágyak mind kuka)...
https://www.dropbox.com/s/xcpdjmedxh...94009.jpg?dl=0Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2018 aug. 21, 12:05.
Komment
-
Reggel fényezéssel indítottam, de kár volt sietnem mert elcsesztem rendesen. Előfordul néha. Vittem a kész darabot, s lecsúszott a zárófólia bele a tartály tetején lévő festékbe.. Az idő sürgetett,ezért elindultam a mult héten(elvileg) elkészült főtengelyekért... gyakorlatilag persze nem.. Nem nagy gond,csak 70km + vittem hengereket furatni.. + ha már közelben voltam, egy gyerekágyat is vettem a majdani mostohaunokának.. Szinte nagypapa leszek.. + horganyzónál is voltam Ménteleken ahol először voltam. s szerencsémre elég szépen dolgoztak. Onnan csapágybolt szinte zárásra.. s újra fényezés amivel most végeztem.. Ez a sok infó kissé zavarosan..illik a kocsmába. Persze a fű meg nő.. veszek damilt a gitáromra hétvégére..
- 6 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseveszek damilt a gitáromra hétvégére.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa kö cimet adj és küldök.....
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseöt év múlva hengert fúr.
- 9 likes
Komment
Komment