horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 1 like
-
Én is anno meg elégeltem a referencia munkákat. Sajnos a kasznis munka is olyan mint a sebész feladata, mikor ki bontod akkor tárul eléd a gondok tömege. A feledat adott csináld meg gondosan hosszú időre csak a gond most jön!, mindez mibe kerül. Vannak olyan feladatok miben nincs megalkuvás ezek a biztonságról szólnak miért a mester a felelős és nem a tulajdonos!!!Ne aggy isten ütközik a gép még ha nem is az okozza mit javított de hiba keletkezett esetleg kezdödik a gond.Pl. egy elem sarkát nem hegesztették valamikor hanem rézzel forrasztották és ütközéskor felhasad mi komoly sérülés oka lehet. Egy hozzáértő szakértő megállapítja és kész a baj a gazdi meg csak azt mondta csak forrassza jó az úgy is!!. Bocs csak kis ízelítő az esetleges gondok ból.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó az úgy is!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Szűk mint az apáca ......
https://content.section9.me/im/vf/tarolo2.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 okt. 03, 17:43.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor nem vaklárma volt a Nyereményed
Holnap csinálok több képet is mielőtt viszem eredetvizsgára. Külsőre egész jónak tűnik, 7 évvel fiatalabb mint a mostani banditom. Annyi nyűgje van hogy álló motornál gyújtáson hagyva rendellenesen gyorsan leszívja az akkut (3 perc alatt annyira hogy indítani se tud). Vizsga után viszem szervizbe, valószínűleg akku vagy feszszab mert tölteni tölt.
Képek:
https://www.dropbox.com/sh/1mp8xmiav...vaf2i9qxa?dl=0Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 okt. 04, 17:31.
- 4 likes
Komment
-
Öröm van meg boldogság... mögmondta anevét.. Másodikra szusszant..harmadik rúgásra indult. Csak idáig eljutni..na az volt a nem egyszerű. Szelepváltásokból visszaforgatva a gyujtásidőt kimérni, plussz a két eltérő bütykös gyujtórész... plusz az elékelés. A becsiszolt tűszelepű karbi sem folyik..
- 7 likes
Komment
-
Azt hittem már minden rózsaszínű...oszt nem. csak bújkált bennem a kisördög..meg az egészséges kétkedés. Indításpróba... s nem történt semmi. Minden 15.-re pöffent egyet.. Kellemesre fárasztottam magam és elkezdtem ellenőrizgetni esetleg elrázkódott-e valami vagy bármi. Bovdenezve nincs (ezen a drót tolja a gázt) ezért a belső pillangót kézzel be állítottam,majd gyidőt ellenőriztem és csak egy gyertyával (váltva) próbálgattam. A bibit egy gyertya okozta. Szerencsére volt itthon Bakony 18.... na most 1-2 rúgásra indul (egyenlőre) tehát átadható...ez volt a kérés. Következő project: Ma végeztem 6 MZ blokk mosásával...reggel megyek a főtengelyekért...indul a gyártás.
- 7 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖröm van meg boldogság... mögmondta anevét"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeljes-fotó nem lészen?
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzelepváltásokból visszaforgatva a gyujtásidőt kimérni, plussz a két eltérő bütykös gyujtórész... plusz az elékelés.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseboldogság... mögmondta anevét.
Nagy montör maga X úr, mondta, aztán ez rajtam is ragadt a kapcsolatunkban Jelentése szó szerint szerelő, gépszerelő, de annál sokkal többet jelent
Most továbbadom ezt neked
Nagy montör maga Attila úr!
- 6 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem mondanám, hogy mindent értek, de cefetül teccik!horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagy montör maga Attila úr!
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemögmondta anevét.
Régi történésekkel tele a padlás. Fiatal, gondtalan koromban, meló után szokásom volt nagy köröket motorozni a Horexxel Bp-en, merthogy vagy 70 évet ott laktam
Akkor még a Kígyó u. Váci u. egy darabja is járható volt járművel és a szűk utcában szépen hangzott a négyütemű dübörgés
Egyszer láttam szembe velem egy srác tol egy böhöm nagy motort, szinte autó kerekekkel. Az egy Harley Dávid volt
Dumáltunk, mi hogy , mi a baja. Mindig az eszembe marad, hogy rákérdeztem "csak 120-at megy?", mert km óra skála vége annyi volt
Ja, csak mérföldben
Később összejöttünk és motort cseréltünk
Bal láb kuplung, jobb kéz tank-váltó, három sebesség.
Nagyon élveztem. Szokás volt az akkori Ifjúsági Parknál a kihallatszó zenét hallgatni, persze odagördültem a Harleyval és élveztem a csodálókat.
Csodáltak persze mert akkoriban Pannonia és kockalámpás MZ-k futottak nagyrészt
Az is nagy szám volt ha valaki "púpos tankos" MZ-vel jött, mert akkoriban azokat azok hoztak be akik az NDK-ban dolgoztak.
A "montör" címet megérdemled mert annyira sokoldalú vagy, közkinccsé is teszed és csodálom az energiádat
Van még egy olvtárs/tagtárs, aki az autórestaurátor műhelyben melózik és csodás hegesztéseket, felújításokat készit
Nem jön be most a neve
Jókat!
- 4 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán mi a neve, Indián vagy Harley?horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan még egy olvtárs/tagtárs, aki az autórestaurátor műhelyben melózik és csodás hegesztéseket, felújításokat készit
Nem jön be most a neve
- 5 likes
Komment
Komment