jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném tudni ,a fúvóka méretét a Riga karburátornak
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede kaliberrel mérve abban 70-es volt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöbb napos próbálgatással beindult
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHányas Rigát sikerült szerezned?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy gépkönyv sem ír méretet.
Az egész könyv (fájl) 31,5 MB, ide nem tudom feltenni.
Ha adsz egy e-mail címet elküldöm, hátha jó lesz Neked, talán tudod használni.
Komment
-
Köszönöm,de csak Simson fuvókát tettem Riga karbiba mert nem találok méretet és az enyéim üresek,viszont ma lemondtam a kinlódásról áttoltam a pihenőbe.A jó idő és a hosszabb nappalok miatt bele kell vágnom a félbemaradt munkáimba és mindjárt itt lesznek a nem szeretem kerti munkák is....."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése12-es ,de KTM hobbi vázba került mert a Sax-blokk törött és hiányos:annyira régi ,nem láttam hozzá hasonló motorral szereltet egyet sem
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés mindjárt itt lesznek a nem szeretem kerti munkák is.....
Azért csak hajrá...
Komment
-
Őszintén... még életemben nem csináltam lemosó permetezést.
Tudom,hogy kellene ,de inkább veszek egy liter olajat a motoromba ,minthogy számomra ismeretlen szereket vegyek amitől majd meg döglők permetezéskor....Tudom kellene mert az ismerőseim minden kis pénzüket ezekre az izékre költik tavasszal és egész szezonban, Viszont jobban esik ősszel az a 20 db körte ami nem látott mérget és késsel kell kifaragni az ehető részeket,mint az ízetlen tápoldatos egészségesnek tűnő...Ez nem teljesen igaz: mert ha véletlenül letévedek a kertbe és látom a bogarakat. akkor kapnak tőlem egy egy méreg-adagot!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSimson fuvókát tettem Riga karbiba mert nem találok méretet és az enyéim üresek
https://e-motorparts.addel.hu/43287-...9-108-12-0-chn
- 1 like
Komment
-
Emlitettem más topikban, hogy kivonták a forgalomból az autómat
Azóta is intézem a helyzetet
Ma, biztositó, ügyfélszolga, nagyon rendes volt, azt mondja várjak megnézi ugyanabban az adatbázisban ahol az okmányiroda is. Ááá, hát hiszen ott van, mondta- Egy betü-/kötőjel/másik betü és négy szám, kérdeztem. Jaaa, ő az alvázszámot kereste, rendszám szerint ő sem találja. Anyám...
Igérte hogy ezt elintézi, valaki náluk hibázott
Gondoltam, egy orvosi igazolás jó lesz, mert tömegközlekedés és gyalogolni nem megy
Területi pszichiátria azt mondja, nem voltam áluk soha még, mejek el hozzájuk. Ha én el tudnék menni, akkor nem kellene mennem
Kérjék ki hivatalosan a papiralapú kezeléseimet Bp-röl. Azt ő nem tudja
Hivtam a bp-i pszichiátriát, mejek fel Bp-re és odaadja az aktákat. Mondtam hogy nem adhatja ki nekem sem
Akkor nézzem meg az EESZT-n, 5 évre visszamenőleg ott van minden kezelés. Ja, csak én már hat éve elköltöztem
Felhivtam a régi körzeti dokinőmet, aki elmondta hogy az uj körzetem köteles lekérni a papir alapú kezeléseket és az EESZT-n nincs részletesen semmi, mert ebben a helyzetben csak pszichiáter láthatná az adatokat
Yettel, ki akartam javitani a lakcimemet mert még a régi
Kártya jelszót kér. Mi van?
Telefn, ügyfeles azt mondja hogy az a jelszó amit akkor kaptam amikor a SIM kártyát vettem. Mondom az kb húsz éve volt amikor még PannonGSM volt. Akkor csak személyesen , menjek valamelyik Yettel boltba. Ja, a XXI.században amikor évente ellenőrzik a SIM-t majd kiszállok a fotelböl
Kiléptem a Yettel fiókombol és mint "civil" próbáltam ezt e helyzetet leirni online
Nem lehet, az üzenet is kéri a SIM jelszavát. És ha én 500ezerért szerettem volna okostelefont rendelni?
Ebben a kibaltázott országban azt is személyesen kellene intézni ami ott van a nagy testvér adatbázisában, de még azt se ....
Hogy rohadjanak meg!
Kijelölt szövegre nem lehet linket tenni???
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben a kibaltázott országban azt is személyesen kellene intézni ami ott van a nagy testvér adatbázisában, de még azt se ....
Hogy rohadjanak meg!
https://www.eset.com/hu/hirek/hogyan...es-ellen-2021/
Nagyon sok cég használ sms 2. faktort, ami sajnos a fenti támadási forma létrejöttéhez vezetett...
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetelefonost viszont megértem hogy vigyáznak:
A netbank honlapja azt mondja "csukja be a böngészőt és nyissa meg újból" aha, csak ujratöltöm, nem zárom be, mi a fenének?!
Kormányablakos azt kérdezte mikor költöztem el Bp-röl. Nézze meg a földhivatali nyilvántartást ahol én is látom hogy mikor jelentkeztem oda be. Áhhh, én ugráljak és adjak infót. Láttam hogy nem tecc neki, amikor néhány adatra "nem tartozik a tárgyhoz" választ adtam
Ha jól viselkedik az állampolgár és meghúzza magát semmi gond, ha vét valamit akkor mintha gyilkos lenne vagy milliárdokat sikkasztott volna
Csak kidühöngöm magam!
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg nem!
Az ügyintézővel kapcsolatban igazad van, elvileg látnia kéne, illetve ha valmihez kell akkor SZVSZ a rendszernek magától ki kellene töltenie.....
- 1 like
Komment
Komment