heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak koptatóanyagot kell helyesen megválasztani.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs savállóhoz valód lesz?
- 2 likes
Komment
-
Nagy géplapátos,felvonó puttonyos betonkeverők garatjánál szoktak ilyenforma vibro motorokat használni,legalább is ott találkoztam ilyesmivel.A nedves üzem miatt ezek a szerkezetek teljesen zártak.Azt nem tudom,hogy a hűtésük hogy van megoldva,de lehetséges,hogy a túlmelegedés okozhatott a motorban elektromos problémát.Elviekben a vibro polír is lehet nedves üzem,ezért a konstrukció megfelelő,de azért a hűtésre ki kellene találni valamilyen megoldást,mert akkor hosszú élettartama lehetne.Sajnos a berendezés méreteit nem tudom a képek alapján megbecsülni,jó lenne róla egy akár elnagyolt befoglaló méret.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés még harlekin katica és "zödpoloska" inváziót i
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt azért megörökítettem. Nagyon kellemesen,jól motorozható gép attól függetlenül hogy csak 250ccm. Meglepően jól gyorsul és kellemesen duruzsoló a hangja 80-as tempónál. A tartályán a krómbetétet én festettem.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen ! Külön elforgatható, és mind a két tengelyvégen van 2-2 db
Komment
-
A Jawa 360 oldalassal is összeállt. Holnap delőtt szervízelni megyek, s veszek még hozzá pár csavart. Ha azok a helyükre kerülnek akkor főpróba az oldalkocsi beállítás helyessége miatt. Arról is lesz kép,mert biztos van aki kedveli... én inkább nem írok véleményt. Rengeteg munka fekszik benne,de ez inkább annak köszönhető..hogy a műhelyszemétből összesöprögetett majd eladásra összekalapált (szószerint) szrt vállaltam el látatlanba. Addig kalapáltam és hegesztettem,amíg motor lett ebből is.
- 3 likes
Komment
Komment