Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Nem sok az a másfél kanál só az 1 liter vízbe, amivel felöntöd? Nem lesz nagyon sós az ubi?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOk.. pótolom. Só kell a felöntővízbe.
Komment
-
Ha megkóstolod az Atti páleszét nem fog a só érdekelni..Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz nagyon sós az ubi?
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Ha megtudom, merre laksz, és ha egyszer arra járok, nem leszek ellene az ubinak sem és a pálesznak sem.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa megkóstolod az Atti páleszét nem fog a só érdekelni.
Komment
-
Ízlés dolga.. én így szeretem.. általános recept szerint egy kanál só/l víz.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz nagyon sós az ubi?Esténként sörrel eszem..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAtti páleszét nem fog a só érdekelni..

Mire jön a pálesz szezon sajn az ubinak vége.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa megtudom, merre laksz, és ha egyszer arra járok, nem leszek ellene az ubinak sem és a pálesznak sem.Azt nem bánnám.. legutóbb is faltam az asztalon lévőből... az is jól sikerült... talán Sepi gyártotta.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevigyek egy üveggel ? tartunk egy mini koviubi olimpiát ? csongrád ..
- 1 like
Komment
-
Nagyon jól néz ki! Gratulálok! A tank az nem az eredeti ugye?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak elkészült ez is.
Komment
-
Gyári tartály egyengetve,kikezelve. Az előző hsz-hez.. ha erre jársz,szivesen látlak. Ha nem lesz ubi vagy gyümilé.... ihatsz kv-t vagy üdcsit.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tank az nem az eredeti ugye?
Komment
-
Köszönöm a meghívást! Egy kissé messze laktok tőlem mátéapu -val, több mint 500 km. Én Somogy megyében, Kaposfőn lakom. Amikor a közeletekben járok, jelentkezni fogok, szívesen megismerkednék veletek. Amennyiben Ti erre járnátok szívesen látlak benneteket. Ubim nincs, de van helyette szinte mindig páleszem, söröm vagy borom, forró kv, hideg ásványvíz.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha erre jársz,szivesen látlak.
Úgy emlékeztem az ETZ 250 -nek, a gyári üzemanyagtartálya az ülés felöl homorítva van, és nem ennyire szögletes. Ezek szerint rosszul emlékeztem.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyári tartály egyengetve,kikezelve
- 1 like
Komment
-
Jól emlékszel... csak a típust kevered. Ez ETZ 251-es, s ennek a tartálya ilyen.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. Ezek szerint rosszul emlékeztem.

- 1 like
Komment
-
A lengyeleknél láttam hogy üveg uborkával és talán vodkával leülnek és mindkettőt elemésztik némi beszélgetés közben.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsténként sörrel eszem..

- 3 likes
Komment
-
lehet ráfaragol , mert egyszercsak meg kell látogatnom Attit, és elviszlek magammal.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn Somogy megyében, Kaposfőn lakom. Amikor a közeletekben járok, jelentkezni fogok, szívesen megismerkednék veletek.
- 4 likes
Komment
-
Ennél jobban ne faragjak rá. Megbeszélhetjük, egyik hétvégén amennyiben vasárnap időben visszaérünk, mert hétfőn reggel meló van.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet ráfaragol

Komment
-
Ez a moci 251-es, nem 250-es...Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy emlékeztem az ETZ 250 -nek, a gyári üzemanyagtartálya az ülés felöl homorítva van, és nem ennyire szögletes. Ezek szerint rosszul emlékeztem.
Sorry, nem olvastam tovább és már helyesbített Atti69...
- 2 likes
Komment

Komment