Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amúgy a pisztoly HVLP
    A HVLP nagy levegőfogyasztású alacsony nyomású pisztoly. Én is azzal dolgozom.. az egyik 0.8 fúvóka,a másik 1mm fúvóka, viszont nagyobb felületen Rp 1,3- as pisztolyt használok. A kompresszor 300l/perc 50l tartály. Krómfestékkel kapcsolatban: nagyon jó anyag...de mire megtanultam volna dolgozni vele..hmm..elfogyott. (mentségemre:csak 0.5dl-eket vettem) Pedig egy Pannónia tartályt szivesen megfújtam volna. Ui: A kondenzt engedd rendszeresen,nem jó ha túl sok van.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2020 máj. 04, 16:12.

    Komment


      No... homofice termelésre sarkallt.. Gumikra fehér peremet festettem gumifestékkel..s összedobtam ma az RT vázakat. Első és hátsó teleszkópok,sárvédők,lámpák,első kerekek,motorok benn vannak. Mivel még boltba is mennem kellett... érdekesség: előbb átérek a szomszéd faluba mint az utca végére.. út közben egy tanya előtt láttam palánta eladó táblát.. persze bevásároltam padlizsánból,erőspaprikából,paradicsomból.. s még vissza is megyek jövő héten. RT fénykép hamarosan.

      Komment


        Este befejeződött..

        Komment


          Jól látom hogy az egyik polírozott alu , a másik meg festett vas ráffal van szerelve ??? 18-as a ráf ??? egyiknél egyenes , másiknál ívelt váltó kar ... különböző évjárat gondolom ... MZ RT 125 ... 1952-1953 ???

          Komment


            zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            MZ RT 125 ... 1952-1953 ???
            Az egyik tábla 1965,a másik nem olvasható... voltak zavarok mert bontva jöttek.. pl: mikor a kipuffot szereltem a három hollandiból nem találtam rávalót,ez egy negyedik fajtával szerelt... előtte blokkot cseréltem mert a dekli nem illeszkedett.. stb..stb.. Persze ezekre menet közben kellett rájönnöm. Idő híján nem jártam utána,tehát biztos van hiba bőven.. abból kellett gazdálkodni ami kupacban volt..gyorsan és olcsón. Ma beszéltem a tullajjal.. kell rá első rendszám is feliratozva. most festegetem és gyártom a füleket h csütörtökre kész legyen. A kerekek 19"-esek.

            Komment


              No... füller beszárítva hőlégfúvóval.. most az első fehér réteg rákerült.. közben + szilvórium csepeg.. kb egyidőben lesz kész.. s utána még előttem az egész éjszaka...

              Komment


                Gusztusom támadt... bepakoltam a bográcsba 4kg csúlköt és 4kg pacalt.. 6 óra után már elég jól összeállt. Ennek örömére legitároztam 2000m2 térdig érő füvet. Ma ilyen pihis napom volt. A következő kupac rozsdás vashoz szombaton fogok hozzá.. 2 hét alatt kell talpra álljon.. majd fotózok.

                Komment


                  Ne is mond .... ma egy ZETOR fűtőventillátor motorjával játszottam vagy délig , utána beleépült egy új rádió . De a tulaj mosolya kárpótolt mindenért . azután már csak egy Honda első fék volt levezetésnek , meg egy kis Pannonia . Bár azt csak elméleti síkon .... Mára abbahagytam .... jólesett a tulajok mosolyát látni , no meg leülni végre a konyhába és becserkészni egy szilvóriumot a tavalyiból .... kicsit meg vagyok tompulva , lehet hogy kéne innom egy sört is ?

                  Komment


                    zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    lehet hogy kéne innom egy sört is ?
                    Pont így állok.. szilvórium 1 már bent.. még i réteget fújok a rendszámtartó fülekre.. s szisszentés lesz..

                    Komment


                      Lelkileg már készülök.. azé kell a következőt kigurítani gyorsba.. mert mennem kell lakást festeni,burkolni a gyerekeknek.. + egyéb apróságok amit még kitalálnak. Jaaa.. a kádcserét + egy-két csaptelep + vill kapcsoló áthelyezést már kitaláltak.

                      Komment


                        Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Este befejeződött..
                        Szépek lettek, csak miért nem érlek el telefonon

                        Komment


                          ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Szépek lettek, csak miért nem érlek el telefonon
                          Nekem még fekete-fehér telefonom van.. s már sajnos a végét járja. Vannak anomáliák amiket én sem értek. Írj smst...s visszacsörgetlek..

                          Komment


                            No itt a kupac.. szombathoz 2 hétre csilli-villi lesz,és pöpec..

                            Komment


                              Atti!
                              Ez 251-es, vagy?!

                              Komment


                                Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ez 251-es, vagy?!
                                Az lesz az.. Épp most pihenem a kuplung lehúzását (nem jött le) a második lehúzót szakítottam meg... melegítés következik. Ezzel egyidőben a horganyozandó anyagokat maratom,s irkálom az alkatrészigényeket.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X