Lehet hogy felsavazva rakta fel a tag .... már én is jártam így , olyan mintha ráhegesztették volna.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet hogy felsavazva rakta fel a tag
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre monndjuk nem vagyok büszke,de megtörtént.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉpp most pihenem a kuplung lehúzását (nem jött le) a második lehúzót szakítottam meg... melegítés következik.
Nem maradt más hátra, becsiszolás egy kis por, olaj keverékkel... ( azt hiszem, még konzultáltam is ez ügyben tagtársakkal, üzenetekben és telefonon...)
Mindez már a múlt, az új gazdája sem panaszkodott, hogy problémája lett volna a mocival
- 5 likes
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea második lehúzót szakítottam meg... melegítés következik."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselégkulcsos rezegtetés,az is sokszor segít...
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍme a tengelykapcsoló.. Nem csak könnyítve van,alaposan át is dolgozták.
És ott a megoldás a képen!!!!!!! Valaki át stiftelte a tengelyt és a kuplung agyat!
Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2020 máj. 17, 22:02.
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ott a megoldás a képen!!!!!!! Valaki át stiftelte a tengelyt és a kuplung agyat!
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok! Atti69! Nem kell kínosan érezned magad! Több szem többet lát... Segítünk, ha tudunk! Én is voltam ( Még) kisdobos és úttörő ( Út törő is mopeddel. Fájt is az arcom nagyon. )
"5.pont- Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget."
Menet a főtengelyen? Igen! A mellékelt képeken után gyártott Taiwan-i ETZ 250-es agy van.
- 2 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöbb szem többet lát.
- 7 likes
Komment
-
Tegnap elso nap hogy itt lehet mozogni mert elvileg 500 meter meter volt a mozgaster .Folpakoltam es mentem vadaszni a vizbe.Sajnos napok ota fujj a szel meg akkor kezdodott az apaly a vizbe a fegyver vegeig nem latni.Nem is volt sok eredmeny mint preda de csodalatos volt a szabadsag erzes motor tenger halak .Sokszor keves is eleg a boldogsaghoz ,
- 8 likes
Komment
Komment